Party Time

uhh.... tarik nafas kejap~~ okey-okey seronok giler tetibe ehehe best sangat-sangat sebab i baru saja balik dari party!! Bukan party christmas taw... party besday oke. Besday my kazen..
Letih-letih sempat juga online buat bw and updating ehehe....

so, masa kat party memang jakun giler main bouncer.

Mulanya budak-budak kecik je yang lebih sangat main tunjuk action kononnya ehehe.....
pastu tetibe giliran kitarunk yang perasan macam budak-budak usia 9tahun pulak yang terlebih-lebih hahahaha.......
menggalah terus budak-budak lainnya terus pi ke khemah makan...
kitarunk pulak yang main takpe la beri peluang budak-budak 20an main hahahaha...

14 comments:

  1. hahahahaha kelakar gler kamu pula yg lebih main!kecian budak2 merajuk kot..

    ReplyDelete
  2. cian budak2 jdi penganiaan budak2 20an hahahaha

    ReplyDelete
  3. ketawa akak terus dik2 macam2 hal dik wat kat party pulak tu wathal ahahah entah2 durang marah kot kamu main dik.

    ReplyDelete
  4. bestnya maen bouncer i dah lame xmaen hehe..

    ReplyDelete
  5. kamooo pulak yang terlbh dah lama tak main mcmtu arr jadinya jakun..bole fifi bygkan korunk kat party tu!!

    ReplyDelete
  6. manenya Xbest kamu sj yang main.Nampk sgt arrr kejakunan kmu sampai bdak2 menggalah.hahaha

    mungkin budak2 tu mengata durang pulak yang main dahlah besar mengada2 ahahaha....

    ReplyDelete
  7. haha..can imagine u tak bagi peluang kat org lain.. :)))

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    hahaha oke ape takkan budak2 je budak2 20an nak main juga... :P

    ReplyDelete
  9. @HB_Awang
    sekali sekala tym besday hahaha macsam kitrunk pula yang besday

    ReplyDelete
  10. @€ fzh €
    tym besday nie la kak kitrunk wathal jadi budak2 kejap :P

    ReplyDelete
  11. @xoxo
    pasaltu lah kami yang lebih2 sangat hahah cian budak2 tu hahaha

    ReplyDelete
  12. @M@N
    dah lebih dah hahaha org laen geleng2 kepala je tengok kitrunk hahah. cian budak2 20an jadi budak2 kecik

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    hahaha... tu lah suka2 je berebut dengan budak2 :)

    ReplyDelete