GoodBye


Cehhh! bubuh entry goodbye segala macam nak pergi holiday pulak uhuhuk padahal say goodbye kat templates lama i yang dah ditukar baru. Mahu fikir dua kali dibuatnya! nak tukar... tak nak tukar... akhirnya ditukar juga.

2 column i pilih kali ini sebab dah lama tak pakai 2 column cuma masa mula2 bblogging! Sebab terasa rindu tu i guna balik ehehe lagi satu hal loading cepat je.

30 comments:

  1. pehhh pages baru superb melatop beb. makin suka la lepak kat sini..

    ReplyDelete
  2. cepat je tukar tadi tengok still yang lama dah view malam ari tetibe berubah.
    Wow!! cantik gile

    ReplyDelete
  3. best abis nampak cerah ceria :) terus fifi bermood balik baca buku hehe
    takniah..

    ReplyDelete
  4. meriahnya blog jeles plak tengok ahaksss.
    semakin menyerlah.

    ReplyDelete
  5. nice one..selamat pindah rumah baru..hehe :-)

    ReplyDelete
  6. ingatkan akak salah masuk la tadi ehehe rajinnya dik tukar2 :) takpe la tukar2 kan dik suka coding2 html...

    cantik dik..perubahan yang membanggkan sangat

    ReplyDelete
  7. pertama kali kagum gile dah tukar baru dah lebar dah tempat posting nie yang best baca nih hiihhiiihihi

    tu la macam nak tajuk entry macam nak pigi holiday je :)

    ReplyDelete
  8. Saya tengok macam kamu nei seorang
    blogger yang peramah..

    ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
    g tgk kt:

    http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    Tahniah, kamu seorang yang peramah!

    (:
    :)
    (:
    :)

    ReplyDelete
  9. @Rizal
    oh iyeker superb hahaha biasa je la kih3.
    lepak la awak lama2 ye :)

    ReplyDelete
  10. @HB_Awang
    hehe petangnya aku tukar... :)
    kejap kan cehhh puji diri sendiri :P

    ReplyDelete
  11. @xoxo
    cerah secerahnya :) takde lagi gelap kan

    ReplyDelete
  12. @Ultramen Ricky
    kalau dah jeles pi tukar ur templates hehe :P

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    TQ... hehehe selamat datang ke rumah baru ahakss

    ReplyDelete
  14. @€ fzh €
    iyeker cehhh...tuh la tukar ketagih nak coding html hehe

    ReplyDelete
  15. @M@N
    yup dah lebar dah dari sebelumnya agak sempit :)
    hahaha holiday tukar templates yang sebenarnya :P

    ReplyDelete
  16. @ahsfantasy24
    oh iyeker peramah... tak perasan pulak hehehe :)
    k nanti gi ke blog awak

    ReplyDelete
  17. la ingatkan pigi holiday heheehe dapat la minta bawa oleh2

    blog memang the best!!

    ReplyDelete
  18. cantik la dik ur blog dik nie lebih better dik. awesome sangat dik...

    ReplyDelete
  19. cayala meletop ur blogssss cute abis :)

    ReplyDelete
  20. dah tukar yang baru rajinnya apa2pun semua u tukar memang cun giler.
    bie2 saya fikir u say goodbye nak gi trip hehe.
    u tak gi trip ker macam taun lepas??

    ReplyDelete
  21. @wiLLzzoaLLy
    hahaha tu la excited sangat tengok tajuk entry dah pikiq pasal holiday.

    ReplyDelete
  22. @mildot
    Tq abg... mungkin la dari yang gelap tu kan hahaha

    ReplyDelete
  23. @phantokyle
    Tq... ur blog pun cute gak taw :P

    ReplyDelete
  24. @wafieq.WAN
    Tq..Tq.. tetibe over kui3.
    tak gi holiday taun nie banyak keje belum siap!

    ReplyDelete
  25. hahahaaahh ada hati nak ubah tapi malas muhaahhaahaha

    ReplyDelete
  26. @Ultramen Ricky
    apasal malas2 ah....wakeup! wakeup! macam la diri rajin hahaha

    ReplyDelete
  27. Rasanya friendly sikit blog yg baru nih...i like Bie..

    ReplyDelete
  28. masuk rumah baru selalunya ada house warming..hehe :-)

    ReplyDelete