Update Blog Tiap Hari

Update! Update! Update! perkataan yang sering muncul dibibir-bibir.
Kekadangnya terasa resah membuak-buak bila teringat blog dah lama dibiarkan. Tidak seperti dulu, mula-mula beblog mesti update tak berhenti-henti (excited kononnya) tapi bila dah lama kelamaannya kerajinan mula merundum entah kemana perginya semangat itu!!
Dibiarkan umpama tak bertuan hisshhhhhh.......

Agak-agaknya dulu beblog pasal apa ek?? Adakah sebab gara-gara tak nak ketinggalan bila dah tengok ramai yang ada blog! Emmm kemungkinan juga....
Buat entry tiap-tiap hari memang cukup puas itu adalah yang paling dimahukan semua blogger. Siapa nak.. blog yang dah dibangunkan dengan penat lelah sendiri tak berupdate.... Kalau ada pun sifat yang tak kisah itu cuma untuk beblog saja-saja je kot umpama melepaskan batuk kat tangga.

Bagi yang betul-betul seorang blogger akan terus berusaha update agar blog tak besawang. Semua masalah dapat diatasi dengan kebijaksana seseorang blogger.

P/s: Bie sendiri pun tengah berusaha update tiap-tiap hari TAPI entah la boleh ker tak nie....

24 comments:

  1. insyaallah bole update saja tiap2 hari. kalu lama2 tuh tcari2 jgk.

    cute baby tu tetiba hehehe

    ReplyDelete
  2. pasti boleh saya sokong!!
    update tiap hari pls... (buat muka kecian) hehe

    ReplyDelete
  3. usaha tangga kejayaan ahahah oke la tiap2 hari update ada juga dibaca. Jenguh juga tunggu lama2. Kan blog dah tukar wajah baru so apalagi upadate taw :)

    ReplyDelete
  4. u can do it..Xbest arr blog lama2 dibiarkan!
    harap u cuba ok

    ReplyDelete
  5. lagi akak suka dik. tak jugak sunyi bole duk menghadap kat sini tiap2 hari hihi

    ReplyDelete
  6. @Rizal
    nie la cuba hehe...
    hahaha memang cute pun :)

    ReplyDelete
  7. @Ultramen Ricky
    hahaha buat muka kecian tu wat aku gelak teringat balik lu kat my fb...

    ReplyDelete
  8. @M@N
    cehhh tak kan pasal tukar templates baru nak rajin kui3... oke2 nanti cuba macamane

    ReplyDelete
  9. hahaha~ boleh nye bie~ :D
    update seari skali tuh pon dh kire berat gk ar~ :P update 2 hari skali pon ok~ :P ikut kemampuan.. :)

    ReplyDelete
  10. @wiLLzzoaLLy
    oke dicuba daripada tak dicuba.. :)

    ReplyDelete
  11. @€ fzh €
    cehhh... dah perangakap PA pulak duk lama2 :)

    ReplyDelete
  12. @Burp
    hahaha bole la...memang berat sangat2 dah la fikirkan topik nak diupdate lagi hehe :P...
    cehhh!! tetibe mengalahkan wat assigment

    ReplyDelete
  13. dulu kalau tak update pun org cari cari kat ym tanya tak apdet, sms, call tanya kat fb

    skrg org tak heran sbb lama biarkan blog

    kekekeke

    ReplyDelete
  14. @.::WaNiE::.
    betul tuh dulu tercari2...

    tapi nie dah malas dah kot orang nak tanya sebab dah letih dah asyik2 tanya benda yang sama!!Hehhehe tetap gak tak update...Takkan tunggu orang tanya baru nak update betul tak hehehe :)

    ReplyDelete
  15. mungkin juga taknak ketinggalan nak gak rasa ada blog sendiri.

    ReplyDelete
  16. sehari satu entry pun dah okey...jangan pulak memanjang tak hapdate...jenguk pulak orang tengok muhahaha

    ReplyDelete
  17. betui arrr mmg puas dok update nih dah seperti diary harian kita hehe

    ReplyDelete
  18. biasa arr kan masih baru dah mmg agak post berjela2 tpi dah lama2 lenguh gak hahaha... semangat bertabur merata2

    ReplyDelete
  19. Tahniah sbb dah ada "muka" baru...caya sbb dh ada semangat nk update tiap2 hari...semoga berjaya!!!

    ReplyDelete
  20. @ossekimly
    memang rr nak juga rasa macamane bblogkan..
    best apa bblog hehe...

    ReplyDelete
  21. @Yanggalyz
    hahaha mmg pun asyik2 benda yang sama ditengok buhsan tahap gaban kih3...

    ReplyDelete
  22. @billarisha
    setuju sangat2...lagipun best pulak duk tengok komen segala :)

    ReplyDelete
  23. @aikkaila
    tuh yang susahnya kalau bule biar bpanjangan tak nak lah dibiarkan gitu saja....
    update sikit pun takpe janji bhapdate

    ReplyDelete
  24. @yastro
    tuh laa hasrat sebenarnya hehehe harap2 dapat tunaikan hehehe...semangat baru katakan kui3

    ReplyDelete