Pergi Buat Adventure

Best sangat dan terasa sangat yang diri ini kuat tak lemah sama sekali..
Kembang kempis hidung ehehe.. bila dah selesai melakukan segala aktiviti adventure hari ini. Takkan asyik ambil aktiviti yang ala2 memang tak best...!?

Adventure harinie betul-betul mencabar dari sebelumnya dan sebalik itu memperolehi pengalaman yang paling dasyat... tahap kecekalan adalah pekara yang amat penting...

Segala luka.. lebam.. semuanya ada!! Sakit sangat2 T___T
dah takde terlintas nak nangis segala betul2 parah..
Bie tetap juga melawan tanpa rasa berputus asa!! Satu hal lagi, hampir2 meragut nyawa *___*




Hehe sebenarnya buat adventure kat PS3 Hahahaaahhhhh
Kuang Kuang Kuang :P

18 comments:

  1. PeHHH kena tipu ingatkan betul la gi adventure segala. Mula2 rasa sedih pula dengar awalnya dah di scroll kat ps3 rasa nak cubit je u bie. geram2nya
    hehehe

    ReplyDelete
  2. ek elah kena tipu pulak. laju lah sy tengok pics nya rupanya aduii kena

    ReplyDelete
  3. kelakar..kelakar..rasa sedih mulanya tesentuh gile duk kata luka segala. marah ati terus kenapa X ada yang tolong!!!
    telah abis dibaca gelak terus kat ps3 rupanya.

    mahal gile la cd ps3..

    ReplyDelete
  4. keciannya pda awalnya tpi akhirnya geram Kena TIPUUUU!! aahhhaaaahaaaha

    ingat pigi mana la tadi awal2 dah baca rasa teruja + sedih

    ReplyDelete
  5. hehehe kelakar sangat entry ni mulanya sedih rasa tesentuh bila ada kat meragut nyawa tue!
    dah dibaca sampai akhir gelak balik kat ps hehe...

    ReplyDelete
  6. sedih akak dik ingatkan betul tadi tegemam terus akak baca. dah ahernya gelak akak terus dik2 tak makin menjadi2 lawak dik :)

    ReplyDelete
  7. Memula dok terbayang pasal kerja kat umah...akhirnya ..terkene gak lorrr...aduhaiii...he3!!!

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    Akhirnya tetipu juga yes2..ahaha tahu sedih :P

    ReplyDelete
  9. @HB_Awang
    Tuh arr gara2 nak cepat tu kena tipu kih3

    ReplyDelete
  10. @Ultramen Ricky
    hahaha sedihnya...

    bule tahan juga la harganya tapi dah minat pasti beli dah tak kira berapa harganya :P

    ReplyDelete
  11. @xoxo
    ahahaha rupanya kat ps3 je wat entry je lebih

    ReplyDelete
  12. @umar
    wahhh kejiwa terus lu baca hahaha kena2

    ReplyDelete
  13. @€ fzh €
    hahaha gelak kak jan tak gelak!

    ReplyDelete
  14. @yastro
    ahahaaha kerja rumah main ps3 rupanya hehehe

    ReplyDelete
  15. cehhh.. igtkan adventure ape... hihihihiihi

    ReplyDelete
  16. best la main ps3..saya belum mampu beli lgi mahal giler :(

    pinjam bule Hihihhhi

    ReplyDelete
  17. @Snoop
    hahaha tajuk entry je lebih padahal kat games kui3

    ReplyDelete
  18. @acep
    nak pinjam bule tak jadi hal tapi ambil la sendiri kat umah ek hehe

    ReplyDelete