Gangguan

Gangguan boleh membuatkan stress sakit jiwa bagai, kalau gangguan tersebut dah tahap kritikal...
Tapi semalam adalah gangguan yang tak membuat i stress sebab bukan i sorang je yang kena!! Sesape yang guna ShoutMix memang dah tahu kot sebab semalam ShoutMix wat peragai pulak error bagai Huhhh. Check on9 kat bb n iphone pun sama error :(
Cuma i dapat bw balas jejak visitors yang drop kat Cbox.

P/s: Nak buang shoutMix rasa sayang pulak....

16 comments:

  1. mmg sllu meragam tak tao ngapa. u buang shoutmix jn la susah tnglkan jejak plak

    ReplyDelete
  2. cool ko dik tak stress akk bagai nak gila rasanya bila shoutbox error..

    ReplyDelete
  3. hehehe..ingatkan apa bentuk gangguan la kena kat u..if yg scary memang tak baca lah entry ni..

    hope its okay now :-)

    ReplyDelete
  4. Patut la semalam ramai bloggers yg ngadu blog derang kene ban ngan s/mix...Ntah2 s/mix dh kene hack kottt...he3!!!

    ReplyDelete
  5. nak iphone bule tak (tetibe) hee3

    ReplyDelete
  6. a'a! shoutmix mmg meragam betul semlm :(

    ReplyDelete
  7. @€ fzh €
    sbb bie tak sorang tak stress tu hahaha

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    hahaha dah baca gangguan tuh je kui3...
    nie dah oke dah :)

    ReplyDelete
  9. @yastro
    mungkin kot...tetibe je wathal he3

    ReplyDelete
  10. buang pown Xpe..buley drop kat komen!!

    ReplyDelete