Welcame 2011

Entry yang dah agak-agak basi dah beberapa hari masuk 2011 baru nak update kui3. Takpe la suka hati aku!! Ada ku kesah ahakssss.......

2010 dah berlalu kini dah masuk 2011. Tak terasa masa berlalu dengan cepat. That means Masa Tak Menunggu Kita MALAH Kita Yang Patut Mengejar Masa!!
Tiba saja tahun baru pasti sebut nie 'AZAM'
Huhh... asyik-asyik azam... asyik-asyik azam... Sana sini tanya apa azam korunk untuk 2011!?
Mesti tahun baru saja ker perlu azam segala!! hari-hari lain tak boleh erk!!

31 yang lepas tanpa dirancang kitrunk telah pun membuat jamuan. Jamuan for party besday NOT my besday oke but for anak pakngah. Dia yang nak sangat-sangat sambut her besday kat rumah kitrunk!!So why not takkan kitrunk nak bantah segala...
So selamat juga i sebabnya takyah nak jalan jauh-jauh lagipun i bukannya rajin sangat nak bejalan-jalan lebih-lebih lagi these events sebelah malam. Da important things dapat juga i settlekan segala plan interior yang belum siap if kat rumah durank memang dah agak tak siap mana nak pulang lewat segala.








-diantara menu-menu yang ada-

Dahtu sesempatnya pulak i ajak my kazen yang tengah syok-syok main ps3 kat bilik my lil bro dia...dia... yang jadi mangsa keadaan i for drive and bawak semua barang-barang pergi shopping kejap. Cuma nie i beli...










-my peberet Double Choc and Waffle-

Selebihnya for my kazen and durank kat rumah... Tak beli munyuk pula muka sorang-sorang. Apapun thanks to Bro Zack and Bro Talip sudi jadi my supir Muhahahaha...

Besday party berlarutan sampai lewat malam pastu terus sambut new year.
So time durank sambut tu la i tak join sebab fokus buat plan interior dah tahap serious kononnya...

14 comments:

  1. rajin tau cik adik kita neh..
    chaiyo2...hihih

    ReplyDelete
  2. lapar terus tengok makanan hehehe nak double choc gak nak 5 bule X :)

    ReplyDelete
  3. ai marshmallows sedap tu my favourite. nampak sedap je double choc telan airliur je fifi ehehe

    ReplyDelete
  4. Selamat Tahun Baru n Salam Suai Kenal

    ReplyDelete
  5. Waaarrgghh...makanan lagi!!! Tang ni yg tak leh tahan nieee...he3!!!

    ReplyDelete
  6. @MRS Sufyan SHIeZAN
    masa rajin je akak...
    Bila dah datang M nanti bersawang la blog kui3

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    dah lapaq tu pi la makan...nanti datang sini bukan je 5...10 pun bule :P

    ReplyDelete
  8. @Alin Marlini
    selamat tahun baru juga :)

    ReplyDelete
  9. @xoxo
    hahaha telan je fifi...jangan jadi airliur basi dah ahahaha

    ReplyDelete
  10. @Yasri
    cehhh....dah agak sangat Yas kuat makan kih3

    ReplyDelete
  11. wah, colourful..macam2 ada..hehe..

    tak ada azam..tapi semoga apa yg diingini menjadi kenyataan.

    :-)

    ReplyDelete
  12. rugi lor tak join celebrate..tpi xper janji masyuk dah serunuk dah siapkan interior designer.

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    yup tu yang dimahukan menjadi kenyataan.. Kalau asyik azam je buhsan jugakan dah mcm treadmark segala

    ReplyDelete
  14. @M@N
    tau Xpe...celebrate bila2 masa! siap tu lebih penting :)

    ReplyDelete