Tak Kisah Siapa Yang Juara, Banyak Sangat Drama-Drama

Semalam telah pun berlangsung dan berakhirnya AJL25. AJL tahun ni agak berbeza dari AJL yang lepas-lepas, adakah ini dikatakan kelainan yang telah diperkatakan!!
Banyak sangat drama segala. Bukan saya sorang saja yang perasan malah geng-geng kat twitter pun turut sama perasan. Sampai ada yang kata dah seperti kena demam pilih kasih.

Mengenai juara pula ada yang suka ada juga yang tak suka iyelah keputusan agak memeranjatkan. Apapon sudah rezeki beliau.

18 comments:

  1. setuju sangat banyak giler drama dah mcm tgk teater ada juga. ahahaha pilih kasih pown ada juga bab2 monolog

    ReplyDelete
  2. best sangat these artikel agak berlainan dari fifi baca. mmg fifi perasan sangat banyak drama Xfokus dgn nyanyian cuma beberapa artis dn kumpulan je.

    betoi dah rezeki ana takyah digaduhkan ekeke

    ReplyDelete
  3. setuju 100%...byk dgn drama tengok pown agk kelam-kabut. dahtu ada pulak minah interframe monolog rupanya nasha aziz ingatkan minah mana pulak hehe.
    rasanya tgk kat zoo ada juga

    ReplyDelete
  4. tak sangka pula ana yang menang...rasanya jurinya yang tak betol kot

    ReplyDelete
  5. Xsetuju minat tu yg menang.. nampak sangat ana ni gedik masa dia nyanyi yang last sekali

    ReplyDelete
  6. hehehe sy pon perasan juga mcm2 perubahan.ntah taun nih Xbest membuang masa jer saya dtg. ada tembakan la, patah2 tgn la, mcm merayakan xong xi la kat sangkar la.

    ReplyDelete
  7. He3!! ramai blogger x setuju minah tu menang..yas x kisah sangat,kalau dh rezeki dia x kemana jugak kan..
    BTW minat tgk masa Faizal Tahir je...drummer dia mmg mantop sih.

    ReplyDelete
  8. memang agak terkejut keputusan AJL nieh....rasa pelik pun ada...iskh..entah la..

    ReplyDelete
  9. @My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms..
    che wahh....akak terima seadanya :D

    ReplyDelete
  10. @umar
    tuh arr!aku pOn tak berapa cam minah tu kih3 rupanya dia hui3

    ReplyDelete
  11. @HB_Awang
    ntah la malas nak cakap benda dah lepas....mungkin sebab dari pendengaran juri ada keunikkan kot.

    ReplyDelete
  12. @Ultramen Ricky
    hahaha gedik dah menang la toh

    ReplyDelete
  13. @yastro
    tuh arr Bie pOn tak kesah sape menang nak dibantah pOn bukannya keputusan bole berubah.
    memang mantap sangat drummer..

    ReplyDelete
  14. @Colourful life
    telebih-lebih tekeZzut...tetibe otak blur jap

    ReplyDelete