I'm Coming

Bizi.. Bizi.. Bizi.. that the words yang selalu i jawap to those asking me!!
Iyelah tetibe saja i menghilang tanpa update segala apatah lagi nak Bw memang takde ruang...

That's why blog diketepikan buat seketika walaupun i always ingat BLOG BLOG BLOG
*___* adusss
susahnye bile dah addicted it.

Tak online visitors tetap ada memeriahkan my shoutbox WoWwwww (' ' ,) thanks alot guys!!
now, i free tak busy sangat so as usual boleh layan bw....
sambil-sambil nak checking n clear my shoutbox ntah apa-apa ditinggalkan siap ada iklan segala sorry beb gua takkan KLIK....

12 comments:

  1. lamanya menghilang tercarik2 juga :( hope lepas nie tak sibuk lagi ehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha... dik.. bz tu mau jd buznizwoman .. wow..
    ok jgnlupa blog k..
    & kesihatan also eat..eat.. yehaaaa

    ReplyDelete
  3. CayeLah Bie..."Lu..gua" sekarang nihh....rock trus rock yeahhh!!! he3!!!

    ReplyDelete
  4. @Rizal
    harap2 macamtuh la kalau bizi paksa juga uhuuhu...

    ReplyDelete
  5. @My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms..
    alhamdulilah kalau cakap kak tu masin ahahaha....
    oke blog tak bie lupa kak hehehe
    Tq

    ReplyDelete
  6. @yastro
    hahaha tuh la tetibe berubah Lu..Gua kejangkit sebab yas kot!!Dah jdi rock pulak kih2

    ReplyDelete
  7. kejap ada kejap tak da..jangan hilang macam biskut masuk perut dah...hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  8. haha kerja biasala kadang2 takde masa langsung nak jenguk blog walau dalam kepala ingat blog je hahaha

    ReplyDelete
  9. @Cheqna
    Hahaha insyaAllah tak kot... Hmmm biskut apa yang best ekk (tetibe)

    ReplyDelete
  10. @.::WaNiE::.
    tuh la pasal selalu je tecari2!!Kuat giler pengaruh blog berbanding keje hahaha

    ReplyDelete
  11. biskut yg bila makan akan habis (tu lah yg best..hehehe)

    :-)

    ReplyDelete
  12. @Cheqna
    hahaha tapi tgk rasanya juga kalu Xsedap tak akan habis kui3

    ReplyDelete