Khabar Angin Facebook Kena Tutup

Kontroversi menghangatkan suasana sejak kebelakangan ini ianya mengenai facebook yang bakal ditutup pada 15Mac ini.
Mula la terasa sedih segala terutama kaki facebooking betul tak?! Iyelah bangun dari tidur terus online facebook, pi mana-mana, makan apa, bila bosan, happy, sibuk dan sewaktu dengannya terus update kat situ.

For me, facebook nak kena tutup memang i tak kesah la tutup ke tak sebab facebook bagi aku bukannya penting sangat. Nama je i ada akaun facebook gunanya tak juga dah agak besawang tak update entah la hati tak lekat bekenan tetap juga dengan blog. Blogging still da best....

Mengenai hal ni i memang tak pecaya iyelah sape nak pengasas facebook Mark Zuckerberg seorang jutawan mahu menutup bisnis beliau cuma sekadar 'tekanan dan mahu kehidupan normalnya dahulu'
Kalau ia pun nak tutup lebih baik dia jual je daripada tutup macamtuh je.

-Seseorang jutawan tak mungkin menutup bisnisnya selagi ianya masih membawa hasil keuntungan cuma hanya bila dah muflis-

10 comments:

  1. meriahnya dah tiap2 hari update.saya pon tak hairan sangat. blog msh plhan hati

    ReplyDelete
  2. betol tu..jutawan mane lah yang kurang ceredek sangat kan..hahaha

    ReplyDelete
  3. Buhung je berita tu...saje nak mensasikan issue..

    ReplyDelete
  4. @haNem
    Ngam sangat la..susah2 dia nak bangun tetibe je nak tutup! Ntah la gara2 sape yang bucuk hati duk kata tutup tuh kan...

    ReplyDelete
  5. @yastro
    betol tu Yas memang buhung semata2..

    ReplyDelete
  6. takpe takde fb tak bermakna xboleh bhubung dgn rkn2 lain.blog pn bole.
    fifi dah add twitter tlg daccept hi3

    ReplyDelete
  7. @xoxo
    betul banyak lagi laman social twitter pon boleh juga :)
    Oke dah diaccept

    ReplyDelete
  8. @aku_azreen
    memang tipu sangat2 ntah sape yang gatal mulut kata ttp tih ekk!!

    ReplyDelete