Aaarrgghhh

These words yang mula-mula sekali tepacul keluar dari mulut....
Seriously sangat-sangat MENYUSAHKAN.
fyi, semalam tiba-tiba pulak i rajin sangat checking balik semua link-link blogger yang pernah tukar link sebelum nie.



Cuma link nie je yang tinggal...
link lain dah i delete dah malas dah nak letak. Pada awalnya blogger-blogger (link yang i buang) tuu la beriya-iya sangat nak tukar link!!!
TETAPI bila dah page rank mereka naik mula la seperti kacang lupakan kulit!!Link dibuang segala.

That why i pun buat hal yang sama.. buat apa nak added link-link dorunk segala so fair laa.

Huhh....ragam sebilangan blogger macam-macam bila tak di added link durank mendesak bagai. Balik-balik drop kat shoutbox minta link durank di added.

P/s: Buat masanie tukar link tak diterima....

20 comments:

  1. I juga masih blur2 pasal link, so bila org tinggal msg minta link buat derkk je..hehe

    lagi pun problem pulak if ada hidden link lagi mcm hari tu..tah apa2 keluar. :-)

    ReplyDelete
  2. mmg ada yg wat gini....nak minta point free

    ReplyDelete
  3. setuju..
    ragam blogger biasa lah letih2 added dahtu tetibe dibuang

    ReplyDelete
  4. Yup...setuju,macam kacang lopekan kulit...dh senang mula la idung tinggi...

    sok2 ade yg merayu ni bie...kene lak derang tau pagerank bie dh PR4...
    PR4 tau!!!
    Kompem ade yg nyesal nanti...hehehe
    mai kita gelakkan depa....

    Saje kasi perhangat lagi nih...

    ReplyDelete
  5. ^_^..bie...
    wah marah betulk bie kali nie..yerk..
    sabar2x....

    ReplyDelete
  6. selamat pagi Bie, semoga sehat n' sukses slalu.

    ReplyDelete
  7. wahhh mak marah ker? hehehhe sabar2.. tak pelah yang kacang lupakan kulit.. terima yang tak lupakan kulit ah.. heheh

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    durang minta cheqna linkkan blog durang je..tapi kekadang tuu durang yang wathal yang kita simpan link durang tetibe je website lain bagai pehhhh...

    ReplyDelete
  9. @Rizal
    macamtue laa nak kita promosi blog durang je peHhhh

    ReplyDelete
  10. @xoxo
    tu laa suka2 je dibuang...Bie pun apalagi buang gak link durang

    ReplyDelete
  11. @Yastro
    rayu2 malas lagi dah diterima wat penuhkan blog je chehhhh kih3

    jom gelak Hahaha

    ReplyDelete
  12. @Colourful life
    marah ada lah juga dahla mendesak bagai minta linkkan...

    ReplyDelete
  13. @Willyo Alsyah P. Isman
    sukses juga utk kamu willyo :)

    ReplyDelete
  14. @✿etiey erywan✿
    hahahaha lbh dari marah dah sampai link durang di delete...
    tu laa yang Xlupa kulit di terima hehehe

    ReplyDelete
  15. Bie,

    ohh..kalu macam tu baik makan kacang je..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  16. @Cheqna
    hahaha oke gak TAPI bie tak dapat makan kacang la alagik huhu

    ReplyDelete
  17. oh..alahai..tak pe, makan yang lain lah..asal ign tension dgn pelawat2 yg nak link..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  18. betu2 depa ni memang kacang lupakan kulit
    bg le adil kan

    ReplyDelete
  19. @Cheqna
    hahaha dah takde tension lagi dah...

    ReplyDelete
  20. @nuriz
    yup ur rite Nuriz kalo tak dilink mula la duk kata sombong bagai...

    ReplyDelete