For Beloved

For beloved...
Dua insan amat-amat penting dalam hidup dan amat berharga dari segala-galanya iaitu mama bapa.
5mac adalah ulang tahun perkahwinan mereka yang ke 29 tahun. Dah lama dah durank bersama Alhamdulilah....Syukur.... respect kat durank!!

bila dah dekat ngan tarikh istimewa tu kami 2 beadik sibuk buat planning nak celebrate. Aku ngan my lil bro dah menjadi kemestian untuk beloved parents gipun setahun sekali apa salahnya.

Malam tu aku ngan my lil bro merayau keluar carik tempat yang sesuai yang.
untuk yang tersayang...kami cerewat pilih tempat kih3 cerewet sket je la gpun nak mama bapa selesa, kalau kita2 yang remaja belia nie Cehhhhh remaja konon ahahahaha tak kesah la makan katne.....

Bila dah jumpa tempat yang sesuai terus la kitrunk booking senyum lebar weiii....selesai dah tempat dirancang.
Sebelum nie kecewa abis Oooo banyak tempat direject.



Pastu sempat singgah beli dvd sampai tak perasan dah 9malam.
mama bapa tak henti2 sms tanya kitrunk katne?!
tu la pasal sebelum gi kitrunk gitu la kat durank pi jalan kejap tak lama padahal gi lama giler!!! Padan muka balik-balik kena sms.....


i nih sebenarnya addicted dengan dvd....jalan je mesti beli Huhhh bila la nak behenti ekk kih3.
Sampai mama kat membazir!!! mana tak membazir tengok sekali je Hahaha

20 comments:

  1. ingatkan sapa la beloved nih hehehe betul2 parents diutamakan dari segalanya.

    banyaknya dvd pasni bule la jual ahaha

    ReplyDelete
  2. lamanya menghilang rupanya sibuk wat perancangan.
    Pssss tak ajak kita ker (tetibe thegeh2)

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah dah 29taun mudah2an bekekalan keakhir hayat Amin.

    sweetnya kamooo demi parents kamu lakukan.
    sempat lak kamu ronda2 wlaupun dah kena gi sms hahaha...
    dik banyaknya dvd nie belum lgi beli gmes dvd ps3

    ReplyDelete
  4. wahhhh banyak! memang minat sungguh nih :p

    ReplyDelete
  5. Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan buat papa dan mama Bie...semoga bahagia selamanya...

    Phuiiyooo...tu koleksi dvd Bie ker...penuh 2 rak tue....

    ReplyDelete
  6. bestnya seronok la nanti celebrate mesti tempatnya best dah banyak tempat dah di rejectkan eheheh

    ReplyDelete
  7. hapi anniversary semoga bpanjangan ikatan perkahwinan ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    yupsss rite durank segala2nya....
    ahaha takdenya nak jual nanti bila dah menyemak buang je :)

    ReplyDelete
  9. @xoxo
    fyfy datang la nanti...tapi tiket flight sendiri la ekk

    ReplyDelete
  10. @€ fzh €
    dah alang2 jalan tuu kak apalagi kitrunk teruskan je Hehehe...

    ReplyDelete
  11. @etieybie
    lebih minat tapi bila dah tak minat dibuang hehe

    ReplyDelete
  12. @Yastro
    Aminnn..

    aah dah penuh dah tuhla mama duk bising duk kata membazir....kih3

    ReplyDelete
  13. @M@N
    kira oke la gak....banding yang lain :)

    ReplyDelete
  14. betul bie nak yang terbaik tak ngapa arr cerewat hehe takkan bawak durang kat gerai kan

    ReplyDelete
  15. Salam sis,

    wishing your parents wonderful n blessed marriage till the end..and they surely have wonderful children in you all.

    have a great celebration n weekend!

    :-)

    ReplyDelete