Today Is

Hari ni arinya anniversary my parents.
Hari yang sangat dinanti-nantikan my parents begitu jugak anak-anaknya (Yang Over Excited)



Syukur alhamdulilah dipanjangkan ikatan perkahwinan mereka yang dah pun masuk 29tahun.
So, kebiasaannya celebrate tak pernah dilupakan. Harap-harap surprise malam nanti menjadi sebab tahun lepas tak menjadi!! :P

Perkahwinan mereka dikurniakan 3 orang cahayamata......
Inilah kami:-


-3 orang adik-beradik-

Arwah abang merupakan anak paling sulung my parents dah lama meninggalkan kami sekeluarga semenjak usia arwah 8tahun...
Ketiadaannya amat-amat dirasai apapun kami redha.

Semenjak itu, tinggal kami 2 orang adik-beradik. Saya anak yang kedua dan yang tu adik bongsu. Kami lah yang sentiasa memeriahkan suasana kat rumah paling akrab sekali weiii.....

p/s: Love my parents sangat-sangat.........

p/s: nanti malam celebrate!

17 comments:

  1. hapi anniversary
    wah seronoknya harap2 malam nanti menjadi hehehe saya pown tikut2 excited

    cantik nama adik-beadik sama nama pohon :)

    ReplyDelete
  2. selamat ulang perkahwinan,celebrate mesti meriah..

    alfatihah arwah tetemu syurga

    ReplyDelete
  3. happy
    anniversary
    semoga bkekalan hendaknya amin..

    mcm kembar tiga plak ricky tengok muka sama arr

    alfatihah buat arwah

    ReplyDelete
  4. hahaha dik2 kamu bedua plak yg excited takpe dah kamu adik beradik satu kepala.harap2 menjadi sambutannya nanti.apasal taun lepas tak menjadi??

    selamat ulangtahun...

    alfatihah..

    ReplyDelete
  5. happy anniversary semoga bpanjangan dan bebahagia selalu dsamping anak2 yg comel2 belaka
    al-fatihah gak utk arwah semoga rohnya dkalangan org2 beriman lagipun masih budak arwah takde dah semestinya ditempatkan disyurga...

    ReplyDelete
  6. best malam celebrate tak ajak saya ker?? Tiket flight minta sponsor kat mak abah bie bule tak hehehe

    sweet couple parents bie nie saya doakan bkekalan.
    kesian saya tgk arwah pergi masih budak lagi.
    al-fatihah

    ReplyDelete
  7. suka2 (tetibe thegeh excited) haha
    naseb bek jauh kalo dekat maunya saya pigi :)

    ReplyDelete
  8. sama la nama korunk jeles plak tengok hehehe
    epi anniversary to ur mom and dad

    alfatihah

    ReplyDelete
  9. wah very best wedding anniversary
    Bie you are so cute

    ReplyDelete
  10. so sweet couple ur parents dear really2 like it. hapi anniversary mum n dad.

    ReplyDelete
  11. happy anniversary semoga bpanjangan dan bebahagia selalu hingga ke akhir hanya...
    nama semua dekat2x ye...so sweet..

    ReplyDelete
  12. happy anniversary semoga bpanjangan dan bebahagia selalu hingga ke akhir hanya...
    nama semua dekat2x ye...so sweet..

    ReplyDelete
  13. Hope the surprised menjadi lah ye last nite and they have had a lovely time :)

    Apa-apa pun, ur parents are lucky ada anak2 yg very caring..keep it up.

    Al-Fatihah buat arwah ur brother..semoga dicucuri rahmat ke atas ruhnya..amiin.

    ReplyDelete
  14. @Cheqna
    alhamdulilah menjadi :)

    amin.... TQ

    ReplyDelete