Go Guys

Malam minggu duk layan MTV pasal ada Golden Disk Awards Pehhhhh....!!!!!!
semuanya terbaek.
Boleh la layan sampai habis....

So, i bw n drop komen tadi pun yang sempat-sempat je dahtu terus offline ehehe.
Apa yang best sebab ada nie..


Super Junior......
Enjoy beb!!!



so korunk layan dis song...... BONAMANA :)

P/S: Yang tak sempat i bw nanti i view blog korunk balik... k

24 comments:

  1. patut tak nampak2 rupanya tgk nie..
    enjoy giler perfomance durank ternganga i terus hehe

    ReplyDelete
  2. nih dh layan habis dah lagu SJ nie semuanya best.

    ReplyDelete
  3. cuma i jelos tak pandai nari mcm durank

    ReplyDelete
  4. Super junior.....iye ker ada smlm!!!!fyfy Xtgk pun roginya

    btw tq wat posting ni dapat gak tgk SJ. terubat rindu fyfy terus ahahaha.
    [mesti u kata over la minah ni hahaha]

    ReplyDelete
  5. sy pun tgk hehe tpi ngam2 durang porfome..awal tu tgk kat prima cita hantu

    ReplyDelete
  6. Wohhh...layan banget nih Bie...

    abis segala kene tinggal,tp sempat gak update tue hehehe......
    enjoy yourself Bie.

    ReplyDelete
  7. Bie... Blog i jgn luper k? Hehehehe enjoy ur weekend dear.

    ReplyDelete
  8. @acep
    hehe pasal korea terus of9..kalau dah tnganga tuh bek ttp mulut nanti tak pasal2 masuk lalat ahahaha.

    ReplyDelete
  9. @Rizal
    memang best sangat2 lagu2 dorang :)

    ReplyDelete
  10. @Rizal
    hahaha cukup2 la nak ikut cara durang menari nanti tak pasal2 tekehel

    ReplyDelete
  11. @M@N
    oh ceta tu saya xtgk pun pasal last2 cetanya xada hujung pagkalnya.mendadak je habis

    ReplyDelete
  12. @Yastro
    tu la semua ditinggal hehe...gara2 korea.

    ReplyDelete
  13. @~ ( LayDee_N ) ~
    tak Bie lupa punya... :D

    ReplyDelete
  14. korean song mmg da best.love it!!

    view blog saya gak :)

    ReplyDelete
  15. Bie,

    hehehe..am not into music sangat, so ketinggalan train :-)

    ReplyDelete
  16. @Cheqna
    iyeker!!so pasal makanan nak tak hehehe

    ReplyDelete
  17. Sis, if pasal makan memang boleh layannn anytime je..hehehe

    :-)

    ReplyDelete
  18. @Cheqna
    hahaha k jom kuar makan!! Cehhh macam la dekat ahaksss

    ReplyDelete
  19. Bie,

    jom join mimpi makan2 malam ni ek...telur goreng mata dgn kicap?

    hehehe..

    :-)

    ReplyDelete