Kreatifnya!!!

Kreativiti kat manapun boleh dicetus.....
telor pun boleh maa...
comel giler!!!




Lepasnih boleh la wat macamnih..... kih3

26 comments:

  1. mmg comel tapi kalo kita wat gini nanti tak pasal2 kena pelangkung ahahah

    ReplyDelete
  2. sedih telor kena masak scrambled :)

    ReplyDelete
  3. sangat2 kreatif.saya pnh buat cmnie dahtu kena marah oleh mak hahaha..

    ReplyDelete
  4. kreatif..kreatif..
    akak tak pandai buat ntah2 pecah plak :(

    ReplyDelete
  5. waaaa..so cute...guane ni dah plan tu nak masak mee bandung bubuh telur...?

    so creative..and kesian :( yg dah jd scrambled tu..

    :-)

    ReplyDelete
  6. yg paling kelakar telor pun bule putus cinta...ciap pujuk segala

    ReplyDelete
  7. Hehehe...memang kreatif org yg buat ni...lawak pun ader...hehehe

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    cuba awak buat dulu...kena pelangkung ker tak Hahaha

    ReplyDelete
  9. @M@N
    memang sedih telor pun wat2 muka sedih nangis bagai

    ReplyDelete
  10. @€ fzh €
    hahaha kalu dah macamtuh takpayah wat akak...nanti tak pasal2 abis telor akak

    ReplyDelete
  11. @Cheqna
    bule gak nanti dah siap masak jangan lupa hantar kat rumah ya :)

    tu la ciankan... :(

    ReplyDelete
  12. @acep
    boleh apa....tu tengok tu siap kata Max don't jump!!! hahaha (tapi dlm hati pi la jump)

    ReplyDelete
  13. @€€..lagak sempoi..€€
    nak..nak.. Tapi nak yang masak oke!Mentah2 tak nak hihi

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    tu la lawak pun ader gak...macam2 reaksi durank

    ReplyDelete
  15. kreatif sangat... sedih telurnya dimasak T__T

    ReplyDelete
  16. singgah dari opis...maleh nk tuka ke celcom...so s/box tu ade "polis" jaga laaa...hehehe


    p/s: baru tau,free backlinks tu yg sebabkan loading page jd lembab...

    ReplyDelete
  17. Pic no 3 best...kesian dia eksiden!!!

    ReplyDelete
  18. @iphoneroom.net
    mmg sedih tapi kita yang makan telor happy sakan...kenyang perut hehehe

    ReplyDelete
  19. @Yastro
    oh iyeker ada polis lagi laa...hehehe

    bie pun baru tahu gak kih3

    ReplyDelete
  20. @AUR
    aah eksiden...kangkawannya sedih teamat!!

    ReplyDelete
  21. so cute and funny! very creative bie!

    ReplyDelete