Kenangan 5Mac

Nie adalah kenangan anniversary myparents semalam. So korang layan gambar kat bawah nie taknak tulis ayat panjang lebar sebab jenuh upload gambar hehehe

Zasssss........











26 comments:

  1. fuyooo bestnya...tempat cantik giloooo!!!!mesti mahal........

    ReplyDelete
  2. eh seronoknya terpukau fifi terus tempatnya memang melatop tak rugi la..canteknya pakai shawal so sweet

    ReplyDelete
  3. meriahnya high classnya
    cutenya bie

    seronok dapat family mcmnih

    ReplyDelete
  4. seronok best!comelnya hehehe ensem arr paksu

    ReplyDelete
  5. best...best...suka arr tempat uols celebrated tip top.
    suka tgk pubanhan tbaru u comel.
    btuah mama dapat anak comel n ensom hehehe

    nie bila nak jemput saya pulak (tetibe thegeh2 hahaha)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..photos represent thousand words.

    :-)

    ReplyDelete
  7. suka sangat tengok kamo sekeluarga sangat2 sweet and akrab

    ReplyDelete
  8. delicious food yummy.dear u so beauty wearing that really like it.
    hapy anniversary n ur bro so cool n ensome

    ReplyDelete
  9. @Rizal
    best gak la tempatnya tak sia2 planning bbaloi :)

    ReplyDelete
  10. @(◕‿◕)
    syukur la gak dapat family gini kalau tak dapat aduiiiii mesti tak best macam2 la bantahan itu ini...kih3

    ReplyDelete
  11. @✿ etiey erywan ✿
    alhamdulilah.....best gak :)

    ReplyDelete
  12. @M@N
    hahaha man datang la sentiasa dialu2kan... :)

    ReplyDelete
  13. @amin lll iqram
    lebih dari akrab gipon dah macam kawan dah.... :)

    ReplyDelete
  14. takpe takde caption tgk gambar nie dah memadai.bestnya gi tmpt macamnie

    ReplyDelete
  15. begaya la paksu suka tgk..hehehe
    besh besh...

    ReplyDelete
  16. @Ultramen Ricky
    nanti boleh la pi sama2 ahaha

    ReplyDelete
  17. Tahniah buat papa dan mama Bie...semoga berbahagia selamanya..

    Berbahagia mereka dgn anak2 yg sangat memahami dan menyayangi mereka...

    Tahniah juga buat Bie adik
    beradik!!!!

    ReplyDelete