Layan Diri

Sejak kebelakangan sibuk dan bila selesai tugasan bonosnya pada diri sendiri yang senang iaitu masa terluang berlimpah-limpah


Ini adalah salah satu saloon feveret aku walaupun tempatnya agak jauh nak pergi sebab servis durang amat terbaik memang tak rugi.
Sebelum ini, pergi saloon yang dekatan ngan rumah. Senang memang senang takpayah drive jauh-jauh tapi masalahnya hampeh mendukacitakan rugi rugi rugi..


Bila dah siap seronok senang hati segala.
Waktu nak balik tu hujan pulak boleh tahan juga lebatnya. Mahu nak tunggu sampai hujan behenti alamatnya sampai kemalaman.
* motif takut kereta kotor kemaren baru cuci :P *



Sampai dirumah, mama dah pun siap hidang untuk minum petang!
Wahhh.... bertuahnya memang langkah kanan sungguh..
Sori mama tak sempat tolong mama masak...

18 comments:

  1. Salam Sis,

    lama tak "jumpa", dia sibuk2 pegi saloon and makan best2 ye..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  2. Kat sana pun masih dlm mood hujan gak Bie? Ingatkan kat sini jerr...tapi kat sana kompom x de masaalah banjir kot? [sbb x penah denga..]
    Minum petang ngan mee keuy teaw...huhh terbaikk ahhh...

    ReplyDelete
  3. bila hujan lebat, maka jalan pun jem :p

    ReplyDelete
  4. Hello..bloghop here..have a nice day!! visit me at Wynaut Blog thnx! :)

    ReplyDelete
  5. best gi saloon manjakan diri sekali sekalakan

    ReplyDelete
  6. beselera terus hidangan dah siap tersedia :)
    sedapnya..

    ReplyDelete
  7. bila lagi ke saloon nak ikut hihi

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    walaikumsalam..
    tu la lama sangat hihi mcmtuh la sibuk kat sana

    ReplyDelete
  9. @Yastro
    masih lagi mood hujan Yas..ada gak Yas banjir kat sini tapi kat bahagian pendalaman cuma tak kena dedahkan je entah la tak tahu pasal apa.Semua dedah kat berita yang elok2 je kekadang Bie bosan gak cara durang nih tak mendedahkan hal sebenar.
    Sebab tu Bie lebih suka tgk berita
    Tv3

    ReplyDelete
  10. @etiey.com©
    setuju jem giler... kekadang ada gak yang drive laju2 huh

    ReplyDelete
  11. @Ultramen Ricky
    beselera memang beselera riki

    ReplyDelete
  12. @xoxo
    lama lagi nak pergi fifi insyallah puasa kot.kalo nak ikut jom2

    ReplyDelete
  13. Bab2 politik mmg camtu la Bie...sumer yg elok2 je masuk kt tv....yg x elok tu dok sorok2..tp skg dunia dh maju..maklumat tu kt ujung jari je...

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    tu la suka sangat nak sorok2 keburukan bila bab2 elok bukan main nak dedah bagai.

    ReplyDelete
  15. bestnya,,,
    lama x mam masakan ibu..
    rind nak balik kg...

    ReplyDelete
  16. @Colourful life
    nanti cuti semesta bule la balik kg CL...jom2 gi penang :)

    ReplyDelete