1kg Dah Heboh

Naik 1kg dah heboh satu rumah apalagi kalau naik 5kg 10kg mahu heboh satu laman perumahan..
Rutin harian segala breakfast mama yang buat semuanya so takpayah nak hegeh2 nak gedik2 nak tolong bagai nanti tak pasal2 kena leter!



breakfast mee! rasa nak luluh nafsu nak makan terus elak taknak ternak2 lemak lagi..

Sebab tak nak simpan lelama nanti lemak telebih sudah dahtu baru nak tunggang lenggang nak kasi turun berat badan..





cuma ambil ni dah memadai jangan tak ambil langsung

Tengah layan breakfast beiye2 sakan nak minta izin nak pergi gym 0___0 tapi aku dah agak sangat dah mesti kena bantah sekerasnya walaupun buat muka seposen.
Siap kena balas balik.. 'takpayah nak gym2 patah je tulang nanti sekadar naik 1kg!!'
Hambik kau dah kena saun T___T

petangnya mama bapa pergi shopping.. taknak bawak kitrunk 2 beradik sedihnya....konon je sedih padahal suka sebab tak letih angkat barang hehe.
Bila dah mama bapa sampai kat rumah. Mama plak tepekik2!! aku buat2 je tak dengar hahaha pastu mama duk hulur tunjukkan benda nie sobsob... *____*


Ohhh no.......!!!!

so takpayah gym2 guna ne je kan lebih elok sangat....

14 comments:

  1. hahahaha kena beli skipping plak tuh la bising2 nak pigi gym hihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe,,,naik 1 kg kerr? Dah ada alat melompat tu rajin2 le buat lompat...silap2 pas nih leh jd athlit lompat wooo...hehehe

    #Slamat bersukan n berpoloh....:)

    ReplyDelete
  3. best giler semua ur mom yg urus nak jdi anak angkat bule X?

    tu yg Xbule tahan siap kata patah tulang :D

    ReplyDelete
  4. Bie baru 1kg masih mantain lgi la saya dah bekilo2 naik sangat dah

    ReplyDelete
  5. @Yastro
    Dah naik dah 1kg uhuhu 36kg dah geram giler!!
    ahahaha athlit...

    ReplyDelete
  6. @wiLLzzoally
    boleh sangat tak jadi masalah pasnih ada abg angkat arr saya hihi
    tu arr tetibe kata patah tulang mcm arr pigi gym sampai patah2 segala..

    ReplyDelete
  7. @wafieqjkjk
    maintain apanya tak suke tak suke..

    ReplyDelete
  8. @rara pinkmafia
    mama?bukan my mom tapi saya yang tgh diet

    ReplyDelete
  9. huhu. macam kurus je tengok. tak perlu kot diet. senaman guna benda ni je. for sure hebat! :D

    ReplyDelete
  10. 1 kg je? woahhhhhhh :D
    i naik ber kg kg tau! haha

    ReplyDelete
  11. @hira
    hahaha Bie rasa macam berat je kuikui mungkin Bie rasa je kot ahahah
    kan best guna benda nie je :P

    ReplyDelete
  12. @qeen.3c
    haha pose dah xlama bule la turun sikit2

    ReplyDelete