Malam Isnin Part1: Menternak Lemak

Aktiviti yang paling ditunggu2 siap ngan mark lagi kat kalendar untuk planning nie that mean freetime!! so relax dari membuat designs and masa sesuai untuk menternak lemak.
Sesaran kali nie di Bunut Branch



ternak! ternak! juga cuma order yang simple arinie aku tak melampau sangat cuma order nie




-soto ayam tanpa sayur (tanda tak suka makan sayur) apapon sedap giler!! itupun for me tapi bagi korunk mesti tak sedapkan Sob Sob -___- ngan air soya-

Bila dah habis menternak the next destination town......



-besambung-

16 comments:

  1. bestnya gi ternak kan lepas nie bule diet lagi hahahah

    ReplyDelete
  2. ternak2 hb suka sangat nih haha

    ReplyDelete
  3. soto my feveret but mesti ada sayur hahaha

    ReplyDelete
  4. halamak.. macam ni makan tak cukup lagi nak gelar 'ternak'.. hahaha...
    ingat ke ada sate ke, kambing panggang ke.. lalala :D

    ReplyDelete
  5. serunuk pergi menternak hehe bulan8 tenak kat nasi kandar ek

    ReplyDelete
  6. @Rizal
    Tak lagi diet sbb berat badan dah turun laa :)

    ReplyDelete
  7. @HB_Awang
    memang sgt ar sape tak kenal awak kan hahahha

    ReplyDelete
  8. @wiLLzzoaLLy
    cisss mengata arr tuh :P

    ReplyDelete
  9. @ifwat SAHAJA
    hahaha ifwat nie ternak ala simple je X belebih

    ReplyDelete
  10. macam sedap je...padahal dh biasa order hehe

    ReplyDelete
  11. @miss Fyqa
    sama arr saya jugak....

    ReplyDelete
  12. @ady
    tu arr kan walaupun biasa order hehe

    ReplyDelete
  13. Hehehe...ternak lemak lagikkkk:)

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    nie yang pevebet ternak2 hehehe

    ReplyDelete