Malam Minggu Tengok Movie

Jalan kejap bought sumting
and not beratur lama2 tunggu turn beli tiket beli popcorn but cuma hanya tengok kat rumah takpayah memekakan telinga dengar saun movie bagai nak pecah gendang telinga and takpayah menyakitkan mata tengok movie sebesar alam

bought 5 sekaligus

tak kesah tengok lambat these movie yang dah lama keluar di cinema
janji tak berabut masuk panggung, tak begelap cari tempat duduk and tak mengidu bau hapak Omg T___T (selalu belaku yang suka sangat bukak kasut) arrrggghHHhhh!!

16 comments:

  1. wah banyaknya movie..hehe CL sama gan Bie,suka tengok dekat rumah...hehe

    ReplyDelete
  2. Citer ape tu Bie? Cam memborong jerrr...hehehe


    #Ingat esok klau sempat nk bwk bebudak layan Transformer...tp kalu beratur panjang kire kansel je laa jawabnya...heehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha. bukak kasut? sengal gila lah~ XD

    ReplyDelete
  4. @Colourful life
    Yehhh kita serupa sebab mals sangat kuar rumah.lagi best kat rumah

    ReplyDelete
  5. Yastro
    Ahahaha X arr borong.citer best sangat :)

    oh iyeker nak layan Transformer bie malas tengok dengor2 Xbest Hehehe.(tu pun cuma dengor2 je)

    nanti gto best ker X erk

    ReplyDelete
  6. @AmyZana
    memang ada PL orang mcmnie rasa nak sepak je menyampak pulak aku tengok. Nak tengok...tengok je ni sampai2 bukak kasut ArrrggHHhhh walaupun nak layan movie

    ReplyDelete
  7. @RedVixen
    hahaha nostalgia sungguh Red :)

    ReplyDelete
  8. kekadang peragai ntah ape2 tengok dlm panggung nie

    ReplyDelete
  9. Halamak Bie...ponoh giler laa...kansel dulu.. Ramai sgt bebudak mudo gi tengok...kita yg bwk famili ni dh jadi maleh nk beratur panjang2...mungkin mgu depan lak kot...sok nk gi Tawau...cuti tigo ari...hehehe


    #Semangat nihhh...:)

    ReplyDelete
  10. bukak kasut? hahaha x pernah tgok org bukak kasut kat panggung ;p xpe2 nnti saya skodeng bwahahah #tak ada kerja

    ReplyDelete
  11. @Yastro
    la kansel rupanya ingatkan dah pigi dah :)
    Wahhh besh arr pi Tawau....

    ReplyDelete
  12. @aimie
    Ahahaha awak je skodeng2 kalau aku tak sanggup Ooooo

    ReplyDelete
  13. Sekarg kat astro pun dah kuar cinema baru tak yah susah2 beratur kat panggung pastu cium bau ketiak org... duk telentang dpn tb lagi best kan bie kan ???

    ReplyDelete
  14. @CT NoArIzAh ArIs
    betul sangat tu lgi best seronok sendiri je walupun duk telentang baring pon takpe :)

    ReplyDelete