Done

Done yuppp done for my birthday celebration.
these events cuma buat kat sini



bila date of birthday ngam2 bulan puasa justeru we'll planning buat sebegini tak larat nak buat big events nak jemput datang rumah segala sebab rumah tengah renovation!!!! tak muat nak sumbat katne....

all juadah kena pesan awal2 time nak tempah tempat so tau tunggu kena hidang and takpayah nak selak2 menu dah..
dah tak sempat tau2 dah bukak puasa!!
Hambik kau telan air liur je nak tunggu juadah nak siap. Around 6.33pm waktu bebukak

juadah kitrunk pesan















for your information, tempat nie bule dikira femes terutama time puasa semua tempat penuh giler....
So better reserve awal nanti takde la frust muka mencuka bila takde tempat kosong -___-
situasi ni i tengok semalam..

41 comments:

  1. semuanya sedap2 mau betambah lemak abg makin mcmnie hahahah

    ReplyDelete
  2. udg tu plg feveret..bila nak belanja??

    ReplyDelete
  3. lapar perut terus tlg hantar boleh Hahaha

    ReplyDelete
  4. wah hapy birthday to u....!!!!nice food

    ReplyDelete
  5. awalnya waktu bebukak nak pigi sana plak
    dik rumah tgh renovation bestnya mesti mewahkan hehe raya nie mcmane siap ke?

    ReplyDelete
  6. sedap--sedap--sedap--
    lazat semuanya :)

    ReplyDelete
  7. wahhh , bestnya diaaa .makan besar :)

    ReplyDelete
  8. waaa...untung la~~

    semoga akan dpt smbut bday lagi bnyak2 pasni...XD

    ReplyDelete
  9. Sayur goreng tu .....meleleh ayaq lioq eh bie....hehehe...

    ReplyDelete
  10. aiikkk!!air ke tuh yg berbuih2 tuh?yummy..yummy...seleranya dia !!hahak....nak jugak!!btw,happy birthday!

    ReplyDelete
  11. @Rizal
    hahaha tak payah la pikirkan lemak nanti2 je turunkan berat badan tu

    Me too udang my fav yummy!!!

    ReplyDelete
  12. @HB_Awang
    iyela tu...tiket flight pls Hahahaha

    ReplyDelete
  13. @ZulQarnain Musa
    TQ Zul....
    yummy :)

    ReplyDelete
  14. @€ fzh €
    jom2 jemput la.....aduii pasaltu tahun nie tak raya la kak baru 50% ciap

    ReplyDelete
  15. @M@N
    semestinya....licin pinggan terus Hahaha

    ReplyDelete
  16. @cik lyna kaman
    hehe yummy... rezeki :)

    ReplyDelete
  17. @qudwa
    amin.....harap2 mcmtuh la hehe

    ReplyDelete
  18. @Yastro
    Hahaha sayur gak Yas suka hehe

    ReplyDelete
  19. @zulhilmi.tempoyak
    haha tak ek....my besday la :P

    ReplyDelete
  20. @aiman fanboy k-pop
    fuhhh sedap....Hahaha
    TQ

    ReplyDelete
  21. Terbaik r Milo Dinosour tu! Skrg baru blh wish Happy birthday! haha

    ReplyDelete
  22. bertambah kilogram la lepas ni ye bie.. hehe :P :P

    ReplyDelete
  23. @hafiz
    sedap ooooo aisnya manyak hehe
    TQ

    ReplyDelete
  24. @ifwat SAHAJA
    betambah2 kilo dah ahahah

    ReplyDelete
  25. @Luqeem™
    ahahah dah tergoda jom2 makan :P

    ReplyDelete
  26. mak aiih
    sek bek da berbuka pose
    kalo tgk tghri2 td
    konfom liur kua
    hehee ^^
    hepi belated bfday btw ^^

    ReplyDelete
  27. befday kak bie ? ala , lmbt wish ta perw kan ? haha

    happy belated befday kak ! ;D

    ReplyDelete
  28. Sayur ijau yg digoreng tu mmg sodap bie...kene ngan selera yas.....tp anak2 semer tak suka sayur...pening dh ngan derang nih...semer tolak tepi belaka....:(

    ReplyDelete
  29. @farah hanim
    tu arr nasib baik dah bukak kalu tak sepanjangan pose dok asik tebayang makanan je ahahaha

    Tq...tq

    ReplyDelete
  30. @Yastro
    tu arr Bie geng dgn anak2 Yas tak suka sayur hahaha....

    ReplyDelete
  31. @BisMi Aishah
    yummy...pasal makan mesti bes hehe

    ReplyDelete
  32. menggunung nampak air tu hehehe!!

    ReplyDelete
  33. @nuriz
    haus sangat sebb tu order air tu haha nak air yang menggunung :P

    ReplyDelete
  34. @Pure Mahabbah Fillah
    waalaikumsalam...

    ahahah sabo2 lama gi waktu nak bebukak :P

    ReplyDelete