Mood Blogging Ku Seru

Tetibe nak seru bagai la pulak saja nak seru balik mood blogging yang dah semakin tenggelam.

Nak update takde masa almaklum sibuk!!
Tapi bila ada masa taktau plak nak update apa?? aduhai!gara-gara sibuk sampai otak pun rasa kena block.
Justeru cuma blogwalking tu pun cuma malam hari...

::Harap-harap mood blogging datang balik::

18 comments:

  1. ptut la lama xupdate pasnie bule la update banyak2

    ReplyDelete
  2. hehehe...biasak tu bie...meh yas tiup mood blogging tu...:0

    ReplyDelete
  3. @Rizal
    insyaALLAH tak janji sangat nak update banyak2 hahaha

    ReplyDelete
  4. @Yastro
    hahahaha maen tiup2 pulak.... :P

    ReplyDelete
  5. jom2 kita seru menyeru hahahaaa
    plss update la selalu

    ReplyDelete
  6. mesti manyak masuk sebab tu Xupdate kan :)

    ReplyDelete
  7. chaiyuk2x bie..
    CL lak BZ gan kelas..pastu laptop rosak lagi.. erm.. jdi susah nak berblogging...

    ReplyDelete
  8. Haahhh...amacam, dah sampai lom tiupan "mood blogging" yas tu?? Ke tak sampai2 sampai kesudah jugak...hehehe

    ReplyDelete
  9. @HB_Awang
    jom2 ahahaha insyaALLAH bakal diupdate :)

    ReplyDelete
  10. @Colourful life
    oh iyeker dah laptop rosak tu yang susah sangat nak blogging tu!!

    ReplyDelete
  11. @Yastro
    ahahaha tiupan lambat sikit nak sampai mau tunggu flight lagi ahahaha

    ReplyDelete
  12. yaaahh.. kita sama la bie.. takda masa coz terlalu sebuk..

    final exam pun sudah mula.. wish me luck dear :)

    iefwatsahaja.com

    ReplyDelete
  13. @ifwat SAHAJA
    tu arr masing2 sibuk..oke Bie doakan for ur final exam!!

    ReplyDelete
  14. @RedVixen
    tu arr sampai fikir entry apa nak dibuat!! mengalahkan dok fikir hal pelajaran hahaha....

    ReplyDelete