Dulu Pernah Try Benda Nie

Bila saya tengok benda ini mengimbas balik beberapa tahun yang lalu



Time mula2 benda ini tengah hot semua orang tak nak ketinggalan nak try lebih2 lagi yang suka sangat dengan advance.

Termasuk diri sendiri, ntah tak tau pulak apasal sangat aku try benda nie dulu dah terlebih lasak sangat mungkin kot apatah lagi terikut sangat dengan adik lelaki Bie. Dia permain tegar semua benda advance dia try. Tapi saya cuma benda ni saja saya try terasa COOL ABISS!!!

22 comments:

  1. huhuh...xpenah try bnde ni.kolot x sye?hihih

    ReplyDelete
  2. suke jugak , ad kenangan jatuh dari skuter tuh .
    mase form 3 mak pernah beli kasut yg roda belakang jek ... beshhh ! hehe

    ReplyDelete
  3. pernah naek skuter tp kejap je tahan.tuannya berat sgt.hahaha..roller blade lak mls nk nek sbb slalu jatuh.tp men ice skating lg syok.jatuh pn sjuk je.

    ReplyDelete
  4. elok dah pernah try saya seumur hidup belum pernah try menda ni. kalo try umur saya sebegini tak pasal2 patah tulang bagai
    HAHAHA

    ReplyDelete
  5. @shima manan
    iyeker belum penah?? kolot tak arr...pasni boleh try :P

    ReplyDelete
  6. @Yunn Sarah
    haha saya pun penah gak jatuh luka terus kat lutut hehe
    kasut roda belakang belum renah saya try :P

    ReplyDelete
  7. @aReLaN
    Hahahaha pasal bab berat tuh yang susah sangat nak tahan.ice skating memang besh jatuh sajuk je tak mcm roller blade sampai luka2 uhuhu

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    alah kalau mcmtuh awak sesuai try main batu seremban je jawabnya hahahaha

    ReplyDelete
  9. yang blade tu je saya pernah maen best gile.tp pernah saya maen kat blade park sampai patah kaki sakit gile terlampau excited maen

    ReplyDelete
  10. pernah cuba something like kasut tu tapi mmg nervous so asyik bergantung je kat orang..hahaha

    ice skating pulak jatuh berdebuk!..hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  11. ingat lagi masa kecik2 dl siap nangis2 lagi mintak abah belikan...hehehe

    ReplyDelete
  12. @wiLLzzoaLLy
    sampai patah dah terlebih sangat over dah wak.Biasa arr nak tunjukkan pro main lagi kat situ kan...hahaha

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    nak main punya pasal tak kisah walaupun bergantung dgn org lain.janji main nervous2 best juga hehe

    hahaha iyeker jatuh kedebuk!!sy pun pernah malu sangat2 sampai ada orang gelak uhuhuhu

    ReplyDelete
  14. @Nizam
    kenangan tak dilupakan tu nizam hehehe siap nangis bagai :)

    biasa budak2 tak nak kalah tengok kangkawan main..kita pun nak gak main hehe

    ReplyDelete
  15. pernah menyukainya pada satu msa dahulu..tapi x penah berkesemptan..nak try.. tapi klu sekrang munggkin x kot... hehe

    ReplyDelete
  16. Terasa gak nak main.. tapi bila ingat dah tua2 gini malu pulak he he :)

    ReplyDelete
  17. Yg nyata mende2 ni bukannya didlam zaman2 yas...hehehe

    ReplyDelete
  18. Bie,

    memang betul..,masa student dulu, sampai sekarang fobia if jalan tempat licin..sebab now if jatuh lagi lah gedebuk..hahaha..

    :-)

    ReplyDelete
  19. @Colourful life
    cuba je arr walaupun kejap takpe hehe

    ReplyDelete
  20. @Jalanan Hamba
    ahahaha try kat laman rumah je tak arr malu kann :)

    ReplyDelete
  21. @Yastro
    hehehe takpe Yas....bule try pasni. tapi kalo yas try benda nie garenti anak2 yas join sekaki hahaha

    ReplyDelete
  22. @Cheqna
    hahahaha tu arr gedebuk sangat Cheqna kalau budak2 jatuh tak juga apa kan..

    ReplyDelete