Demam Dah Elok, Shopping Bagaikan Terapi

Sembuh dari demam terus je online blogging blogging bloging... tengah demam aritue langsung tak larat nak buat apa semua badan kebas semacam dah kire ko sangat.

Semalam, terapi sembuh dari demam pergi shopping. Nak juga shopping padahal batuk belum sembuh malah makin menjadi2 ngan gatal bagai kat kerongkong terasa nak tercabut sampaikan keluar air mata ngan sakit tekak yang amat uhuhu..
Apapun kena redha dah dugaan bak kata orang penyakit tak elok dimanjai sangat sebab tak dimanjakan sangat aku bawa shopping.

selera makan langsung takde tapi order macam orang sihat sangat...sesuka hati main tunjuk kat buku menu tanpa sepatah cakap langsung (sebab suara memang takleh nak keluar)




tue pun tak habis aku makan....semuanya pahit takde rasa langsung *_____*

lepas makan taim gi shopping....




hanya sempat ambik picha nie. Taim shopping tak ingat langsung nak ambik sebab rambang mata punya pasal dok pilih barang dah sampai kat kereta baru teringat!!!

22 comments:

  1. hahahaha...nme pon pompuan.klu shopping,hlg sme sakit len.

    ReplyDelete
  2. Waaa...abes demam terus shopping bagai nih...dasat tol, siap order kaw2 punya...hehehe

    ReplyDelete
  3. shopping tetap dihati pulun tak kesah sembuh dari demam janji shopping ahaha

    ReplyDelete
  4. pompuan kalau dah shopping xingat pape...
    oleh2 utk sy ada tak?

    ReplyDelete
  5. dik shopping sakan nampak abis tak dik borong haha wlaupun sembuh demam dasat2

    dik dah beli ker ipone 4s?
    hp blackberry dik still ada tak?akak nak beli hehe

    ReplyDelete
  6. @aReLaN
    tu namanya terapi bekesan haha

    ReplyDelete
  7. @Yastro
    main bedal je Bie pesan habisnya tak hehe....

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    dah tak kesah dah bile dah dapat shopping tu yg best sakit pun hilang terus :P

    ReplyDelete
  9. @HB_Awang
    biasa ar lumrah hahaha
    takde..takde..beli sendiri

    ReplyDelete
  10. @€ fzh €
    iphone dah beli dah hehe :)
    bb dah lama dah jual

    ReplyDelete
  11. sedapnyeeeee mkanannnn.. ! gua nmpak mkanan jeww.. hewhewhew..

    smoga cpat smbuh ye kak..

    ReplyDelete
  12. Hahaha...ni mesti oder ikut sedap tekak...bukan ikut selera perut...:D

    ReplyDelete
  13. sedapny makanan tu...pehhh..

    tp bila sakit sumeny jadi tak sedapkan?

    ReplyDelete
  14. Selamat Tahun Baru Bie...semoga 2012 lebih baik dr tahun sebelum ni...

    ReplyDelete
  15. Dapat buat benda yg kita suka memang sronok, sakit pun dah tak ingat kan,,, slamat bershopping... BTW, banyak ke shopping?

    ReplyDelete
  16. @CekbOlat-bOlat
    hahaha makanan ttp mjdi pilihan bolat kan :P

    ReplyDelete
  17. @Yastro
    hahaha ikut anak tekak jdi mcmtuh Yas bila tak habis baru sedar

    ReplyDelete
  18. @acheeqa farhana
    mmg tak sedap tapi bila sihat makan tak ingat dunia hahaha

    ReplyDelete
  19. @Colourful life
    seronok....sampai penuh tangan duk usung barang bawa balik umah hahaha

    ReplyDelete
  20. @Yastro
    mudah2an harap2 amin....Yas juga all the best :)

    ReplyDelete