Penutup 2011, Tahun Baru 2012

Happy new year!! Happy new year!!
Dah 2hb baru nak happy new year bagai semalam nak update tenet macam siput jenuh nak update. Tahun nie tak sambut apa2...duduk kat rumah tengok tv dah berbaloi tau duduk tengok new year celebration tak perlu besesak2 ngan orang ramai siap peluh segala.

Sebab batuk degil melampau nak sembuh...
around 7pm, aku gi klinik swasta tu adalah cara cepat nak siap malah jimat waktu walaupun duit mengalir *____*
kalau kat kerajaan bayaran cuma 1hinggit tetapi nak tunggu turn tu aku paling malas giler mahu nak luluh kepala lutut tunggu berjam2!!!

-motif tunjuk kasut : bersih tak kasut aku-

taim kena check semua tekanan darah, suhu badan oke je cuma bila check berat badan itu yang spoil!!!! 35.5kg je...... kuat makan dah kuat sangat dah aku makan... cuma tu je berat aku...


masuk 3 hari makan ubat. Batuk dah makin elok


sebab berat badan kurang cuma 35.5kg kenalah makan banyak..... kalau tak berat juga terpaksa cari jalan lain.
-kot2 makan gajah boleh membantu kot- (tetibe)

11 comments:

  1. Aikk...lom baik lagi ke Bie?? Siap pakej ngan ubat batuk lak tue...hehehe tapi yg x leh tahan.....ado makanan lakkk...he3x!!!

    ReplyDelete
  2. hahahaha...lg ringan dr sye mse darjah 6 tu.adoiyai...sle makan smpi bolat.mga cpt sihat

    ReplyDelete
  3. bersih giler kasut tak nampak kotor pasnie bule tolong cuci kasut aku hehe :D

    ReplyDelete
  4. 35.5kg fuyoooo ringannya dlm 3kali ganda berat aku

    ReplyDelete
  5. hahahaha kalo mkn gajah Xpasal2 mcm gajah dh kes terlebih berat pulak!!

    ReplyDelete
  6. @Yastro
    nie dah baik Yas...
    hehehe tu arr dah pakej bagai nak sembuh punya pasal :)

    ReplyDelete
  7. @aReLaN
    iyeker taim darjah6.....lah macam budak2 balik la Bie nie hahahaha

    ReplyDelete
  8. @Rizal
    cissss tetibe macam amah uhuhu dok suruh cuci bagai
    kalau dah 3kali ganda beratnya awak!!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  9. @HB_Awang
    pastuh bagai nak rak nak kurus balik hahaha

    ReplyDelete
  10. Hehehe...saje masuk sini balik...Bie, den raso berat Bie 35.5 tu agak ringan sgt laa...kene kasi isi balik la bie...

    ReplyDelete
  11. @Yastro
    mmg ringan giler siap doc senyum bagai...entah2 doc mengata 'tak makan ker budak nie'

    susah nak gi isi Yas...makan banyak tetp mcmtue

    ReplyDelete