Game Mengguji Minda

Game yang agak mengguji minda malah mengguji kecepatan jari kita sendiri.

Masa aku di primary school pernah try game ni hasilnya tak pernah sekalipun berhasil makin pulak otak aku beserabut.
Siang malam sibuk ngan permainan ni hasrat nak settlekan kononnya je sampai beminggu tak dapat2.

peragai masih lagi kebudak2kan semua benda nak kena dapat selesaikan...
terfikir nak cabut satu persatu!! sesuka hati aku cabut guna screw driver..
pastu nak cantumkan balik ngan warna yang sama (motif: nak tunjukkan kat kangkawan classmate yang aku dapat settlekan)perasan lebih melampau nak tunjuk lagak
IQ budak2 selalunya terlebih tak pasal2 sampai rosak tak dapat dicantum balik!!! baru menyesal...... -__-

12 comments:

  1. hahahah...xprnh buat smpi abis.tp time dok jpon dlu, pakcik jpon tmpt part time slalu study psl bnda ni.dia ada manual cre nk solve.xsmpt menuntut ilmu ngan dia

    ReplyDelete
  2. rubikkk....lama dh tak main, haritu ade beli tuk bebudak...hmmm kejap je jahanam...

    ReplyDelete
  3. n yg munasabah tpi kelakar la sampai buang tong sampah jiran ahahah

    ReplyDelete
  4. Hahahaha,

    rasa nak tunjuk lagak kat kangkawan game pulak rusak ah3x

    ReplyDelete
  5. @aReLaN
    serupa la kita...
    tak buat smpai abis walaupun bnda tu ada caranya nak solve

    ReplyDelete
  6. @Yastro
    ahahaha biasa budak2 Yas kalau tak menjahanamkan memang tak sah

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    itu je cara yang terbaek nak gi alasan

    ReplyDelete
  8. @HB_Awang
    ahahaha peragai budak2 mesti belagak

    ReplyDelete
  9. hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyallh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

    ReplyDelete
  10. @etiey.com
    hahaha bie pun sama lama xbw blog akak.
    hope pasnie rajin :P

    ReplyDelete
  11. Sis,

    haha..u cheating mcm my nieces, abis dicabutnya, tak aci sungguh ..

    I managed to do it, with the help of one website of course..hehe, so I'm in that group of people who solved it la ;-)

    check it out here : http://sesekali.blogspot.com/2010/09/rubic-cube.html

    :-)

    ReplyDelete
  12. @Cheqna
    hahahaha saya ngan ur nieces serupa jenuh nak solve cabut je senang :)

    k i check it... TQ

    ReplyDelete