Laptop Overheat

Pernah tak laptop korang overheat?
Bie baru pestaim laptop overheating mana tak overheating lepas Bie guna adik Bie pulak yang sambung online sampai ke pagi duk sibuk sangat layan video kat youtube!!! Aduiiii~~~ *____*

Suruh beli laptop sendiri banyak pulak songeh dia taknak beli macam2 alasan...

Terpaksa juga beli cool pad.. Bila dah usung laptop ngan cool pad rasa menyusahkan... tapi apa boleh buat kena juga pasrah dari laptop jahanam meletup bagai lagi nanges.
Selagi belum kritikal selagi ada hayat selagi belum melayang still guna bila dah betul2 parah baru beli jawabnya..

Sebelum ni.. Bie pernah paksa dia guna my pc kat my room ingatkan nak.... malah lagi banyak alasan songeh budak tu!!
Alasannya;-
"Tak best sakit belakang je duduk lama2 kat kerusi tu....
kalau guna laptop rasa best dapat usung laptop gi bilik."

Iyelah....banyak sangat alasan!!

Pasal laptop ngan pc sampai bebuih mulut takde dia nak beli tapi kalau ngan game dvd ps3 bukan main bedal beli.


rupa laptop bila dah guna ngan cool pad.
Tak cool langsung ngan wayar besepah bagai *___*

13 comments:

  1. tue maksudnya laptop tu adik u bekenan kot sbb tu dia xnak beli hahaha

    ReplyDelete
  2. beli je laptop baru..
    dah banyak masyuk takpayah tunggu laptop tu lgi

    ReplyDelete
  3. ahaha alasan sungguh.sy banyak kali laptop jahanam overheat he3x

    ReplyDelete
  4. Hahaha...yas mase memula beli lappy mmg jaga giler...bila on lappy je wajib cool pad bersama...la ni dh maleh dah...nak2 cool pad tu dah rosak..lagi laaa...ha3x!!!

    ReplyDelete
  5. hahhahah sabo yer cik b... gitulah gamaknya budak2 zaman sekarang kan

    ReplyDelete
  6. @Lea Isnawi
    dah guna cooler dah kdg2 menyusahkan nak guna uhuhu

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    hahaha takde maknanya nak beli awal nie nanti tak pasal2 laptop baru tuh plak jadi mangsa dia!!

    ReplyDelete
  8. @HB_Awang
    ahaha lasaknya awak guna laptop :)

    ReplyDelete
  9. @Yastro
    ahahaha bie plak yang dah overheat nie plak guna cool pad.
    mula2 beli tak terpikir nak guna benda nie :)

    ReplyDelete
  10. @etiey.com
    tu arr kak kena sabo je....marah pun dah letih!!dah tak dengar cakap hahah

    ReplyDelete
  11. Pas ni bie kene beli sebijik lagi arrr...kongsi2 ni x bape syokk arr..he3x!!!

    ReplyDelete
  12. @Yastro
    hajat mmg mcmtuh pasni bila dah beli takde kongsi2...biar kena kata kedekut hahaha

    ReplyDelete