Wordless Wednesday: Barbeque time













23 comments:

  1. Waaa...first time yas tgk ayam warna merah tue...apa resepinya Bie?? Barbeque sakan nih...ada apa2 kerr??
    Hehehe...

    ReplyDelete
  2. sedapnya!!!!nak meleleh air liur akak ahahak
    dik nice picha dgn asap2 sekali cantik giler

    ReplyDelete
  3. waaaahhhhhh.....ketam! jagung!favourite aku

    tak ajak sy pon hehe

    ReplyDelete
  4. bbq seronok
    jagung bakar yg best skali salut dgn planta.....sedap meleleh hehe

    ReplyDelete
  5. sedap sedap
    xajak man ponn uhuhu (tiba2 perasn mcm la dekat sgt ahakzz)

    ReplyDelete
  6. Sis,

    Hope you all have had a great time! :-)

    ReplyDelete
  7. nape sampai kaler merah2 gitu....

    ahhh tak kisah, janji sedap kan....

    :)

    ReplyDelete
  8. dlm byk2 gambar yg di post..chii cuma makan jagung ngn sosej je...

    ReplyDelete
  9. dari blog yastro tadi
    teringat balik dengan blog ni

    dah lama tak singgah sini
    rugi juga, kalau tak boleh la tumpang barbeque
    hehe

    ReplyDelete
  10. Best3x....selalu gak wat BBQ tapi tak pernah bakar jgg n.time nak wat cam bieaz ni lah.

    ReplyDelete
  11. @Yastro
    merah sbb bie duk tambahkan warna je hahaha tetibe bie terlebih kreatif

    bbq saja2 je :)

    ReplyDelete
  12. @€ fzh €
    jangan meleleh xhenti2 je kak hairan plak orang tengok nanti haha
    jenuh bie snap duk sengit menyinggit badan...

    ReplyDelete
  13. @wiLLzzoaLLy
    awak jauh sgt nak ajak bila la nak sampai :)

    ReplyDelete
  14. @Rizal
    wah....lebih plak siap explain bagai :P

    ReplyDelete
  15. @M@N
    ahahah taupun perasan nanti bie ajak la jangan Xdatang plak tpi tiket flight tanggung sendiri ek hahaha

    ReplyDelete
  16. @cheqna
    ahahaha saja bie duk tambah warna sekali nak buat kelainan kononnya :)

    ReplyDelete
  17. @tehr
    tu la saya pun lama dah Xsinggah kat blog tehr hehehe

    nanti2 bie tumpangkan bbq ek hehe

    ReplyDelete
  18. @CT NoArIzAh ArIs
    nanti akak try bakar jgung sedap giler hahaha

    ReplyDelete
  19. Hehehe...ingatkan ada apa2 event tadi bie....ni bape ramai yg makan nih??

    ReplyDelete
  20. @Yastro
    Takde apa2 event sja menternak hahaha
    19org je :)

    ReplyDelete