Bangkai Lalat Yang Wowwww

Bila dah kreatif macam2 benda dibuat. Sampaikan bangkai lalat pun durang terfikir buat macamnie.
Kreatif melampau......








22 comments:

  1. kahkahkah.. comel.. *erk?

    eh asal lalat ni besar?? =="

    ReplyDelete
  2. hahahaha...macam2.ni lah bila dah terlebih kreatif.

    ReplyDelete
  3. Hehehe...memang kreatif la bie...sampaikan lalat pun kena lumba lari....:)

    ReplyDelete
  4. @CekbOlat-bOlat
    lalat eropah sbb tu besar gedebak hahaha.

    ReplyDelete
  5. @aReLaN
    hehehe tu baru lalat pasnie mcm2 benda nak dibuat kannn

    ReplyDelete
  6. @Yastro
    kreatifkan durank kan lalat pun durang sanggup.
    Kalau kita2 takde maknanya nak buat mcmnie geli Ooooo hehehe

    ReplyDelete
  7. haha..kreatif giler ni..nampak sgt byk gle lalat kt tmpt tu..haha

    ReplyDelete
  8. waaahh... kreatif sgt diorang ni... **comellll owww :))

    ReplyDelete
  9. org kita mmg tak buat cammni kot...biasanya mat salleh la yg suka ngan mende pelik2 gini.....hehehe

    ReplyDelete
  10. Family lalat2 tu dapat commission tak?..imagine if ada yang tuntut,..hehehe..

    :-)

    ReplyDelete
  11. comellah pulak tengok benda nie.
    selalunye tengok lalat geli.
    hehe ^^

    ReplyDelete
  12. @dyabunga
    tu arr kreatif giler. pasnie bule try hehe

    ReplyDelete
  13. @Nurul ain
    hehehe tgk nampak comel tapi Xtau kalu tgk cra real..

    ReplyDelete
  14. @nasha sanza
    comel plus geli pun ada hehehe

    ReplyDelete
  15. @Yastro
    tu arr mat2 salleh je pkran tlbh kreatif gpon durang Xtau geli sbbtu sesuka hati bantai wat mcmnie hehehe

    ReplyDelete
  16. @Cheqna
    hahaha takde kot pasnie mesti kena tuntut :P

    ReplyDelete
  17. @Orkid Edyliyne @ OrkEd
    haha pasnie mesti Xgeli...kalu nampak je lalat ngt je benda nie sntiasa tgk comel :P

    ReplyDelete
  18. kreatif...

    tapi geli pun ado....

    ReplyDelete
  19. IxoR@
    hahaha memang geli Ooooooo walaupun kreatif :P

    ReplyDelete