@Mall


My design dah pun siap sepenuhnya
dekat sebulan lebih aku kena meresearch...kena pulak cari idea dan rekaan segala bagai.

Bila dah siap kena cari material..
hampir 6buah kedai aku masuk langsung aku tak bekenan!!
walaupun jurujual tu beiye-iye sungguh suruh aku beli.
fuhhh!!
garu kepala...kerut dahi...

salah satu sifat aku memang cerewet giler bila beli barang lebih-lebih lagi bila ianya berhubung-kait ngan my design. Nak yang terbaek taknak beri yang cincai sebab tu aku sanggup keluar masuk kedai janji aku puas hati dapat jumpa yang betul-betul sesuai. Bila dah masuk kedai yang ke 10 baru aku jumpa material tuh........
lega terus....! :)





taim tu dah masuk petang baru terfikir nak makan sebab taksub melampau cari barang sampaikan waktu sarapan pun aku terlepas.

singgah makan kejap


order western food chip and chicken tapi yang tak boleh blah aku order teh!!! tak sesuai langsung =______= apasal lah aku order teh....

bila dah kenyang kena singgah mall gadong kot2 ada yang new arrival kan dah nak dekat gong xi..







sampai je dalam mall lenggang semacam apasal tak ramai ek! for ur information mall nie memang tumpuan penggunjung cuma aku je kekadang singgah bukannya penggunjung tegar kalau selalu pehhh jenuhnya...

p/s::to all blogger n mykazen terutama belah mama family selamat tahun baru cina....::

38 comments:

  1. haha menu terbaru siap dgn teh kelakar la.

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru cina

    :)
    nak angpau..nak angpau..

    ReplyDelete
  3. Halamak...tak matching la western ngan teh tarik....hehehe tp klau dr segi design, western ngan west klau digabungkan mmg boleh meletop punya...lama dah baca pasal design Bie...tunjuk le sikit pe mendenya tu...tak dpt yg terbaru, kasi la design sample yg lama2...bole kaa??

    ReplyDelete
  4. Ralat= "western dgn east"...td suda silap tulih kot...huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. sdap nye makanan tuh, tuh utk bekpes erh.,?hehehehe

    bnyk ke beli barang mse tuh?design ape yg awk buat nie.???

    selamat tahun baru cine

    ReplyDelete
  6. @Hb_awang
    hahaha tu arr tak pasal2 aku order tu pehhhhh....otak sewel sket gara2 terlebih carik barang tuh kot =_____=

    selamat taun baru cina gak....
    nak angpau dtg umah :)

    ReplyDelete
  7. @Yastro
    hahaha tu pesyen baru Yas order ngan teh tarik :P nanti try ek hehe
    nak tunjuk design taim nie blm dpt lagi Yas nanti ada lanun yang ciplak.
    sobsob..sebab bie pernah kena design kena curik!:(
    nak tunjuk kat emel bule la hehehe

    ReplyDelete
  8. @Mishter Izwän
    X ek utk makan tengahari..
    bespes dah terlambat xsempat makan hehe...
    banyak gak kena beli barang!tu pun naseb baik jumpa kalau Xalamat sampai ke malam kena cari..

    nie kena design seluar,baju,tudung,aksesori gelang ngan rantai dari batu...

    ReplyDelete
  9. oh, awk ni bukak kedai butik ke,?
    nk siket makanan tuh, macam sedap jerkkk

    ReplyDelete
  10. kturunan cine upenyer.,pat0t r sis putih

    ReplyDelete
  11. Ok...yas dh faham dah...ader gak yg curik ehh...tu mmg jenis kaki sapu semua tu...buat sendirila baru org hargai...

    ReplyDelete
  12. @Mishter Izwän
    belum lgi dikatakan butik wak...baru bukak kecil2an..kalo dah oke sket bru bukak butik :)

    hahaha dah abis dah makanan tu wak..
    nanti kita order lgi ek

    ReplyDelete
  13. @Qil_H0shi
    yup2 keturunan cina hehehe

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    tu lah suka main sapu...letih2 dok reka tau2 kena tiru. tu yg sket hati

    ReplyDelete
  15. jauh nak pigi sana kena naik flight lagi hehe

    ReplyDelete
  16. tak kisah tu
    teh tarik pun sedap, kan?
    hehe

    ReplyDelete
  17. Hello my dear friend Bie! Thank you for stopping by! Happy and gorgeous new week to you. Greetings from Rio de Janeiro/Brasil. Please come back soon!

    ReplyDelete
  18. Bie biasanya create design dr rumah je kan?? Pasti Bie ada byk idea baru kan...

    ReplyDelete
  19. wah, mesti pndai memilih ni kan..hehe

    ReplyDelete
  20. @HB_Awang
    dah nak angpau kena lah naik flight!:)

    ReplyDelete
  21. @tehr
    memang sedap sangat2 dah dikira feveret... :)

    ReplyDelete
  22. @Yastro
    Yup2 create kat rumah je...kekadang idea betabur gak Yas hehe

    ReplyDelete
  23. cik pora nak komen makanan je...

    hehehehe...

    just kidding!

    ReplyDelete
  24. @IxoR@
    pasal makanan cik pora mmg suka nak komen hahaha

    ReplyDelete
  25. owh ok lah da ade planing, hope impian awk tercapai . . . hehehe, nnti order tuk sy skali k . . .


    hmmm, cuti tak main ftsal pun, time kt bangi baru main

    ReplyDelete
  26. @Mishter Izwän
    hehehhe harap2 tcapai...
    doa2kan je :)
    oke nanti bulelah order

    ingatkan awak gi main futsal taim cuti2 nie. awak cuti watpe?

    ReplyDelete
  27. sy pun doakan impian awk tercapai k . . nnti kalau nk order bnyk2 cikit erh , hehehe


    oh . . team ftsal sy kt bangi la,, so kalau cuti sume balik kg. tak de la nk main ftsal

    ReplyDelete
  28. Hi my dear friend Bie! I desire a beautiful Thursday. Warm regards from Rio de Janeiro / Brazil. Follow me back please.

    ReplyDelete
  29. @Mishter Izwän
    mudah2an amin hehehe...

    ohhh nanti dah kt bangi bulelah main futsal.

    ReplyDelete
  30. sy da wat new entry, bc la kalau sudi, awk bile plak nk wat new entry

    ReplyDelete
  31. @Mishter Izwän
    baru je buat wak hehehe...pasnie kena gi blog awak pulak :)

    ReplyDelete
  32. Wah..Bie design apa ni?..hehe..sorry termiss boat! :-D

    ReplyDelete
  33. @Cheqna
    hahaha termiss boat..

    nie design tudung,aksesori gelang ngan rantai.

    ReplyDelete
  34. oh..good luck sis, all the best with the bzness!..sure cantik2 tu..

    ni bukan termiss boat lagi, miss kapal terus..haha..

    :-)

    ReplyDelete
  35. @Cheqna
    TQ tq.... hehehe

    miss kapal pulak dah heehe

    ReplyDelete