Bulan Mac Friend Connect Kena Hentikan

Sentap tak korang bila pihak google nak hentikan friend connect dalam bulan mac ni nanti!!
Pehhhh..... behenti pertengahan jalanlah jawabnya alahai google so durang gantikan pulak dengan benda ni iaitu google+


apasal lah kena hentikan...dahlah beriban2 (tetibe)
pasni kena say good bye sobsob +_____+

aku tahu hal ni dari geng santai aku YAS semalam..... betullah aku nie lembab sangat padahal dah ramai blogger dah tahu. Mananya aku tak tekejut giler!!

nie lah dia google+ tu..



apa yang aku tahu dari rakan2 blog lain google+ ni seakan2 macam fb je.. so semalam baru aku godek nak tahu fungsinya.

::habis kat dashboard nie macamane blog2 yang telah telah difollow

turut hilang juga ker?? dah tak fungsi langsung! dah tak dapat tengok entry tebaru pasnie.....

22 comments:

  1. nasib bek jantung adik Xjatuh hehe

    pasal kat dashboard tu yg kak Xtau dik.kalo hilang susah la nak tgk nanti

    ReplyDelete
  2. @CekbOlat-bOlat
    tu la mmg lembab....menyusahkan je benda tu.
    aku dah try makin penin je kepala giler.

    ReplyDelete
  3. @€ fzh €
    haha nasib tak.kalu jatuh tak pasal2 aku tak lgi blogging.

    mmg susah kalau kat dashboard pun hilang.

    ReplyDelete
  4. Ntah apa-apa ek..tak terfollow tukar sana sini :-(.

    Sorry Bie I lama tak update n meronda2..kat mana bznya pun tak tau..hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  5. Hello friend Bie! Have a lovely weekend and enjoy. Warm regards from Brasil. Please follow me back

    ReplyDelete
  6. Bab2 yg kat d/board tu x tau la bie...harap2 x de efek gak la...sbb kenkadang kita dok polow entri kwn2 ikut situ....

    ReplyDelete
  7. G+ ni lagi best sebenarnya tapi cam tak ramai lagi guna kan...

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    tu la tau2 tukar plak.menyusahkan pun ada jugak!

    hahaha tau sangat bz pasal sibuk ambik gambar lah katakan.

    ReplyDelete
  9. @Nelson
    TQ for ur visited Nelson :)

    ReplyDelete
  10. @Yastro
    harap2 mcmtue. kalo ada efek susah dah nak folo kwn2.

    ReplyDelete
  11. @Nizam
    iyeker....bie dah godek G+ otak masih lagi blur nak guna benda tu.

    ReplyDelete
  12. tau dah yg bln 3 ni kotak follow tu dorg mau buang..hehe..tp google+ tu x explore lg la..agak2 sng x..hehe

    ReplyDelete
  13. budak
    hehe sng x gak sbb bie pun x explore sgt..
    nnti awak try mcmnie hehe

    ReplyDelete
  14. kalau x psg xpe ke?
    ssh nak tukar lgi

    ReplyDelete
  15. blm try lgi google+ tu ntah susah ke sng hehe

    ReplyDelete
  16. @Cheqna
    hahaha ingat terus upin ipin :P

    ReplyDelete
  17. @[]Ri_ki[]
    kalau baru2 explore ssh sket..

    ReplyDelete
  18. peminat..tiap2 bulan beli magazine dia 2 copies ~ one for nieces and one for me..hahaha..

    :-)

    ReplyDelete
  19. @Cheqna
    hahahaha nanti bule gi saya satu :P

    ReplyDelete