Jepun Negara Unik

Ramai dah tahu jepun adalah sebuah negara yang unik. Serba serbi unik sebab ianya pekara yang jarang sekali kita tengok di negara2 lain. Setiap negara mempunyai keunikan tersendiri tapi keunikan negara jepun yang boleh membuatkan mulut ternganga seluas alam siap lap airliur meleleh (tetibe) hahaha

seperti yang kat bawah keunikan mereka cipta super duber power.. Kalaulah ada kat sini pehhhh siap aku beli sebijik hehehe kaler kuning comel ^______^





yang paling2 unik lagi kat jepun monyet pun boleh jadikan waiter disebuah restoran!!

tekun melampau monyet buat kerja

19 comments:

  1. giler kereta durank buat!!Kaler purple rugged...bawak mahunya aku kontrol macho HAHAHAAAHH

    tak tahan aku tengok monyet nie melampau sungguh gaya sakan

    ReplyDelete
  2. comelnya kaler kuning nnti boleh bie beli jangan lupa bawa saya sekali hehe
    *macam betul je kan*
    serious muka monyet betul2 melampau buat kerja HAHA

    ReplyDelete
  3. nak ambik monyet ni untuk tukang driver aku okey juga ha3X

    ReplyDelete
  4. time kat jepun dulu, selalu nampak keta pelik2 ni kalau lalu highway tomei atau highway gi narita airport.hahaha

    ReplyDelete
  5. @Rizal
    hehe tetibe je kontrol macho bagai
    tu la segak monyet siap ngan baju petak2 haha

    ReplyDelete
  6. @HB_Awang
    elok juga ambil jdi driver haha manatau nak tukar mood :P
    cian awak punya driver kecik hati dia

    ReplyDelete
  7. @aReLaN
    hehe mesti nampak comel je bila durank pandu kete tu :)

    ReplyDelete
  8. Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion have a nice day...

    ReplyDelete
  9. tetiba teringat kat kereta inovasi yg bebudak proton buat...hehehe tp gambar last tu yg x tahan tu...hehehe

    ReplyDelete
  10. suke color purple tuh


    feel free to visit me at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. @Korean Style Online
    TQ....
    lepas nie sy lepak kat blog awak :)
    pasal korean2 aku memang layan abis hehehe

    ReplyDelete
  12. @Yastro
    oh iyeker budak proton ada buat wahhhh tu yang best...nanti Yas boleh tunjukkan kat blog ek :)

    haha dia pun nak keje siap tunjuk muka serious bagai

    ReplyDelete
  13. @Mishter Izwän
    kalau dapat pandu lagi bestkan.... :)

    ReplyDelete
  14. tp tak dpt, so tgk je la tuk cuci mte, hehehe

    ReplyDelete
  15. @Mishter Izwän
    hehehe
    beli kete mainan oke jugakan

    ReplyDelete
  16. hari tu ade tunjuk sikit...tp maleh nk tunjuk sumerr...bikin malu jerr...hehehe

    ReplyDelete
  17. @Yastro
    tunjuk sikit??katne??

    hahaha apasal pulak nak malu Yas...kelakar ker durang buat :)

    ReplyDelete
  18. Tu la bie..yg betul2 bg komitmen dan buat awal2 mmg cun la keta derang...tp yg lagi sebulan dateline bru nk buat mmg cam hampeh la ropenya....

    ReplyDelete
  19. @Yastro
    macamtue pulak patut lah Yas malu nak tunjuk hehe

    ReplyDelete