Teman Mama Shopping

semalam aku free bila takde apa nak dibuat aku kena pergi temankan mama shopping ini adalah sebahagian rutin keje aku bila taim senang mesti luangkan sepenuhnya ngan beliau...
bila dah sibuk melampau mama kena shopping ngan bapa pulak.
Naseb baik bapa layan giler bab shopping langsung takde karenah....
-kekadang bapa yang TERLEBIH over shopping mengalahkan kitrunk-




5jam kitrunk shopping pulun abis.....

14 comments:

  1. 5jam shopping
    meriah kehidupan :)

    ReplyDelete
  2. sllu korunk gi shopping serunuk lbh2 lagi ur parents layan habis.

    ReplyDelete
  3. Mak aihhh...5 jam tuu...banyak ke barang yg Bie dapat??

    ReplyDelete
  4. @Rizal
    meriah sakit kaki pun ada hehe

    ReplyDelete
  5. @HB_Awang
    tu paling seronok kalau parent Xlayan sakit telinga kene leter hehe

    ReplyDelete
  6. @Yastro
    banyak barang tak juga yang bekenan je kitrunk beli. :)

    ReplyDelete
  7. @cik nurul
    best....
    tapi ada juga frust barang dlm list pulak takde

    ReplyDelete
  8. untunglah, dpt mama n papa yng sporting, cm tuh nk jd anak angkat mama u boleh tak, hehehe nnti bole g shoping jerk.!!

    ReplyDelete
  9. @Mishter Izwän
    boleh2 hehe tak jdi masalah.... dapat shopping yehhhh :)

    ReplyDelete
  10. yeke!! nk kene bg salinan surat beranak tak. kuang4

    ReplyDelete
  11. @Mishter Izwän
    bule gak siap ngan ic sekali ye hahaha....

    ReplyDelete
  12. Mishter Izwän
    takde ic tukar ngan cap jari hehe

    ReplyDelete