Last Day Pergi Consumer Fair 9

Semalam adalah last day consumer fair kat icc ia seakan karnival
11pagi dah sampai tapi aku kena naik bukit.... aku pulun je jalan kaki gpon tak jauh manapon.
Cara lain boleh naik ngan bas yang telah disediakan khas untuk penggunjung sebab tu ramai sangat yang naik!! dan tak susah payah naik bukit macam aku!!
sebab beratur panjang tunggu bas datang ambik tu buat aku malas sebab tu aku sanggup redah je.
Penumpang yang ikut bas punyalah penuh giler dah macam sardin padat.


-first kena naik bukit. Event kat dalam bangunan tu...-


-siap ada redbull gedebak besar dekat ngan pintu masuk-

Disekitar event yang sempat aku ambik











-semua tempat berjaya di terjah teruja punya pasal-


-tempat penggunjung tunggu bas jenuh weiiii nak tunggu ngan bawak barang segala bagai.... tapi bayang satu bas tak muncul..hehehe
::takpayah la tunggu bas tue jom la turun bukit sama2 buleh kurangkan lemak kat badan sket::

-aku plak kena maraton balik turun bukit pergi carpark ambik kereta-

12 comments:

  1. at least ngan berjalan tu,leh gak bakar lemak sket2 kan.heheheh..

    ReplyDelete
  2. wahhh kemain bie.. hehehhe

    meh dik jenguk fb akak yg baru berjinak jinak ni

    promosi pembukaan!

    http://www.etiey.com/2012/01/babykids-stuff-promosi-lowest-price.html

    ReplyDelete
  3. best nye dpt naik kete kecik tuh. awk tak naik ke?rugi la kalau tak naik. :D

    ReplyDelete
  4. @aReLaN
    turun lemak kejap je pastu gi gerai beli makanan sebab letih jalan hahaha

    ReplyDelete
  5. @etiey.com
    hehe sekali sekala teruja pi...

    wahhhh siap promosi akak sorang nie hehe k pasni jenguk

    ReplyDelete
  6. @Mishter Izwän
    tak sempat nak naik tu yang frust tu (tetibe lebih nak frust bagai hehehe)

    gpon taim tu semua budak2 je naik kang aku naik banggang pulak orang tengok hehehe. tak pasal2 orang kata aku tak betol hehe

    ReplyDelete
  7. Bie,

    Last day mesti banyak offer kot..banyak tak bawak balik bungkusan?..hehe..lagi cepat lemak turun if kiri kanan berat dengan barang :-D

    ReplyDelete
  8. Bole tahan gak ramainya tu Bie...klau dah sesak mcm tin sardin yas pun x suka sgt...kang bau peluh macam2 lak yg terkeluar...hehehehe

    ReplyDelete
  9. @Cheqna
    bagi bie banyak yang offer tu yang beli sakan hehe
    tapi
    tadi makngah datang umah cite last day tu harga naik 2kali ganda tak macam harga dia pergi first time!!

    -tu yang sakit hati sangat kena tipu kaw2-

    ReplyDelete
  10. @Yastro
    betul ek sama ngan Bie xsuka sanggup jalan kaki bebanding naik bas.
    pengunjung lain sanggup beasak naik bas dah malas sangat kot nak naik bukit bagai nak senang la kononnya tak letih jalan.

    haha mcm2 bau kuar tak pasal2 loya tekak.

    ReplyDelete
  11. oh, pulak dah...lain kali kena pergi hari2 lah if ada barang yang memang target nak beli, then if mahal on last day, deal lah dengan orang kedai tu, say that "I know the secret"..haha

    :-)

    ReplyDelete
  12. @Cheqna
    hahaha.....nice idea :)
    tapi masalahnya kena pergi hari2 tu rasa Xlarat sangat uhuhu

    ReplyDelete