@Damuan

Hari khamis lepas singgah kat damuan sebab nak ambik gambar. Akhir2 ni aku taksub melampau ngan kamera pi mana2 mesti angkut!!
Mama bapa pun aku angkut sekali......cuma adik aku je aku tak angkut dia pun sibuk ngan ps3 dia selagi skyrim dia belum habis takde maknanya dia nak ikut.  






mama bapa memang cool sampai kat permainan budak2 pon durank boleh layan abisss

banyak tempat gak aku shot sampaikan habis tangan lenguh!!
semua photo aku letak kat blog aku yang satu lagi klik sini ataupun klik kat sidebar sebelah tu je.... tu pun belum semua aku upload..

12 comments:

  1. Memula yas ingat Bie salah eja...Damuan tu Jamuan...rupa2nya mmg nama tempat.....mcm kat muara je gayanya....

    ReplyDelete
  2. tabiat tbaru snap sana sini hehe

    best giler dapat mak bapak yang sekepala mcmnie jeles tengok

    ReplyDelete
  3. @Yastro
    petang2 ramai yang datang mancing Yas....

    ReplyDelete
  4. @CekbOlat-bOlat
    telebih happy melampau haha

    ReplyDelete
  5. amboi..Bie suka bergambar jugak yer... :)

    ReplyDelete
  6. @Nizam
    memang suka nie pun baru2 minat.. :)

    ReplyDelete
  7. Amboi..sporting sungguh your parents ye Bie..hehe

    :-)

    ReplyDelete
  8. @Cheqna
    tu lah terlebih sporting hehe

    ReplyDelete
  9. comel nye anak dan mak tuh. hehehe,
    tgk bapa tuh. mcm remaja lg, nk main2

    ReplyDelete