Guiness World Record

Masuk world record dah menjadi kegilaan.


roller coaster maximum speed 126km/h


motosikal terpanjang


lukisan menggunakan 1juta biji kopi


sampaikan nie pun boleh masuk world record..
Taksub betul..
Kalaulah dia masakkan untuk aku memang sah2 aku tak ingin nak makan!!
loya anak tekak terus....

18 comments:

  1. biez kalau dpt nek roller coaster tuh kan best, tp nek kt genting pun da cuak, lg la yg nie,

    ReplyDelete
  2. heheheheh..memang takkan naik la roller coaster tu & takkan makan si minah tu nye masakan.

    ReplyDelete
  3. tang gambar kuku panjang tu yg yas rasa geli ehhh...siap berbelit2 lagi kuku tuee.....heeeeeee

    ReplyDelete
  4. ntah siap la agaknya mangsa minah nie dok masak.
    geli Oooooo ntah2 ada terselit ta*i uwakkkkkk

    ReplyDelete
  5. erk? yg last tu x lalu nak tengok..
    gila kuku dia, panjang seyh! *buekk

    ReplyDelete
  6. Alang2 naik motosikal yang panjang tu baik naik bas terus, selesa and berair-con..hehe..

    ReplyDelete
  7. @Mishter Izwän
    tau Xpe....kalau dah cuak tengok roller coaster je lah wak hahaha

    ReplyDelete
  8. @aReLaN
    apasal taknak naik hehehe....try je lah!!
    tu arr memang Xkan makan ngan kuku macamtue

    ReplyDelete
  9. @Yastro
    ntah mcmane minah tue sanggup giler!!ngan kuku ehhhhh gelinya

    ReplyDelete
  10. @HB_Awang
    ehhh mungkin ada kot manatau hehehe

    ReplyDelete
  11. @cik nurul
    sanggup sangat nak panjangkan kuku nampak stylo hahaha

    ReplyDelete
  12. @Cheqna
    setuju sangat tu bagi kita2 je cheqna
    kalau durang sanggup naik siap ngan posing bagai

    ReplyDelete
  13. Tapi mesti ada yg lagi teruk dari ni kan Bie...depa kira apa...janji masuk world record dah lerr...

    ReplyDelete
  14. @Yastro
    mmg ada kot Yas...paham2 je depa sanggup buat apa je

    ReplyDelete
  15. kalau tgk jerk tak best lah cik biez

    ReplyDelete
  16. pergh, seram kot kuku makcik tu..hehe

    ReplyDelete
  17. @Mishter Izwän
    dah awak cuak tepaksa lah tengok je bebaloi2
    kang naek tak pasal2 masuk wad terussss
    kui3.....

    ReplyDelete
  18. @budak
    kalau dah seram jangan tengok lama2!!!

    ::amaran buleh tbawa mimpi.....::(amaran Xmasuk akal)

    hahaha

    ReplyDelete