Malam Isnin Tengok Bola

Takde keje pergi tengok bola..
bapa memang peminat setia sangat2 so ajak pulak kitrunk aku ngan mama minta teman tengok bola. Aku pulun je ikut gpon aku memang free dah takde benda aku nak design kecuali adik aku dah dari awal taknak ikut nak tidur awal sebab nak tengok grammy awards!!!kalau pasal awards omputeh memang dia sanggup tengok tunggu tak pernah miss langsung... Whitney Houson death sedih sedih -____-


awal2 pagi dah bapa ngan mama pergi stadium beli tiket. Aku dok rumah bantai main games ps3 ngan adik aku. Memang tak best sepanjangan main tipu 0__0

around 7pm dah sampai kat stadium. Taim tu belum lagi ramai sangat orang gpun still ada lagi yang beli tiket. Kitrunk je terus masuk stadium nasib baik durank beli awal tiket takde lah kelam kabut sangat...






untuk makan malam aku...kerje aku menternak lemak hahaha strategi nak naikkan sikit berat badan tapi hampeh semua tak menjadi2 tetap ngan 35.5kg!! fuhhh....letih je


segala makanan letak je macamtue

sepanjangan kat stadium cuma nie je aku ambik gambar






tak dapat tengok sampai habis dekat2 nak habis first half dah hujan lebat kena balik rumah...
bapa memang frust sangat2 tak dapat tengok hehe...pastu awal2 lagi dah sempat gtao match akan datang nak bawa kitrunk tengok lagi!!! Omg.... (kalau Mu aku sanggup tetibe)



result pun seri 2-2

25 comments:

  1. Hahaha patut bapa awak frust tak habis tengok apasal tak bawa payung?
    dahtu seri plak

    frust sungguh..

    tiba2 MU menyampah ahahaha

    ReplyDelete
  2. tu yg seronok makan banyak tak naik2 sy makan banyak2 dah naik 5kilo!!
    ssh nak turun

    jom tukar badan..haha

    sedap nya makan malam mcmtue

    ReplyDelete
  3. stylo la dik tmpt korang letak makanan main sumpat2 je
    kang tak pasal2 jatuh orang kat bawah pulak ambil makan hehe

    ReplyDelete
  4. S-League???hmmm...layan bola gak ke??

    ReplyDelete
  5. Patutla balik awai...stadium openn...mmg kuyup la klau dok tunggu jugak ...hehehe

    ReplyDelete
  6. @HB_Awang
    takdapat bawa payung!!tu yang susah sangat tue dah kena tegah

    hmmmm........

    ReplyDelete
  7. @Rizal
    hahaha takder maknanya awak lelaki watpe awak nak jadi adik2 ek hahahha

    ReplyDelete
  8. @€ fzh €
    kalau dah jatuh beri je terussss kak

    ReplyDelete
  9. @aReLaN
    boleh lahhhh tak layan sangat lainlah MU hehehe (tetibe)

    ReplyDelete
  10. @Yastro
    tu lah memang open sangat2 tapi ada yang cover tu pun ceput tak tutup sangat!!kalau beli memang tak bebaloi

    ReplyDelete
  11. Bie,

    baguslah you temankan your dad with his favourite past time..

    and I like your new job - menternak lemak, if tak menjadi lagi can always ambik mine..haha

    :-)

    ReplyDelete
  12. bule jgk jdi adik2 haha best apa!

    awak tgk tak grammy awards aritu?

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    hahaha good idea....like it!!

    nanti boleh hantar sini.
    :)

    ReplyDelete
  14. @Rizal
    uiii dosa tau!!!

    tak tgk lah taim tu aku sibuk ngan my bisnis

    ReplyDelete
  15. minat Whitney ke?

    mesti sedihkan..

    ReplyDelete
  16. S League??...Brunei main ngan liga Singapura kan? - lope nak check ehhh:)

    ReplyDelete
  17. @HB_Awang
    minat lagu dia je...adik aku yang sedih sgt2
    tu pun taim aku gtao dia tkejuttt

    ReplyDelete
  18. erh, perlawanan bola kt mne tuh, sy mmg tak suke tgk bola tempatan. kalau perlawan mcm epl mmg sy nk jugak tgk, tp untung la ade bapa yg sporting nk ajak tgk bola, best kot!!!

    ReplyDelete
  19. Okey la sbb home kt Brunei...yang Malayia punya team tu home kat singapore plak...payah la penonton mesia nak gi sana

    ReplyDelete
  20. @Mishter Izwän
    owh iyeker epl tu memang best ek...
    tu lah nasib kena ngan bapa sporting hehe

    ReplyDelete
  21. @Yas y
    tu yg payah tgk tue...dah home kat singapore.apapon malaysia ttp menang tgk dari segi cara pemainan durank.. :)

    ReplyDelete
  22. let me know when...hahaha..

    :-D

    ReplyDelete
  23. @Cheqna
    really....now! now!

    boleh tak...hahahaha

    ReplyDelete