Dinner Time

Spent time ngan family, dinner kat luar.....

my super duber parents

with my bodyguard.... adik aku.....

dinner time (korunk layan gambar je ekk sebab aku malas nak add caption banyak2 hehehe)





21 comments:

  1. Uwaaaaaa........!!

    dinner kat luar tak ajak kita pon..hahaha (mcmlah dekat)

    bila turun KL??asyik kat brunei je...

    ReplyDelete
  2. lapar terus sy tengok!!
    bie awat muka awak makin cerah tegang je awak cucuk kat muka ekk??

    ReplyDelete
  3. tengok makanan nie buat aku lapar..

    comel je dua beradik :)

    ReplyDelete
  4. tiap hari dinner kat luar pun takpe keluarga kaya..adik beradik 2orang je hehehe

    dik akak minta belanja boleh x?:D

    ReplyDelete
  5. sayur tu memang kegemaran kami juga
    terus je rasa lapar tengah2 malam begini
    hehe

    ReplyDelete
  6. Sis,

    tengok gambar buat cerita sendiri..ni buat I rasa lapar :-D

    ReplyDelete
  7. Entri ni pun macam nak kasi bakor je ni Bie...hehehe gerammm je nengoknya....

    ReplyDelete
  8. @HB_Awang
    tau takpe hahaha..lah belum ada planning gi nak gi KL.taim nie sibuk melampau

    hisshhhh....takde lah biasa je lah ntah2 mata awak tak betol kot :P

    ReplyDelete
  9. @Rizal
    iyeker....biasalah anak mama bapa hahaha (tetibe perasan lebih)

    ReplyDelete
  10. @CekbOlat-bOlat
    bab makan memang meriah sangat2 bolat :)

    ReplyDelete
  11. @€ fzh €
    hisshhh takkan sampai tiap2 hari kak..alah kak tu yang kaya parents je kita miskin sobsob...

    boleh tak jadi hal. :)

    ReplyDelete
  12. @tehr
    iyeker feveret sama ngan my parents.kami 2beradik je Xmakan hehehe

    ReplyDelete
  13. @Cheqna
    hahaha kalau bab makanan terus lapar jom makan!!:)

    ReplyDelete
  14. @Yas y
    wahhh sana sini dok kata bakor dah bakor sgt2 haha

    ReplyDelete
  15. @ツ Bieaz ツ
    Hahaha...dah x de idea la tu yg dok kata bako je kerjanya tuuu...hahaha, Malam ni nak makan steamboat kt MAEPS lak...kasi bako org lain lak...hahaha bako lagiii...:)

    ReplyDelete
  16. @Yas y
    steamboat!!sedap tu......dah lama dah xmakan steamboat arrghhhhh~~~

    hahaha bako jangan Xbako.

    ReplyDelete
  17. muke ayah awak tue nmpak garang. hee.. :)

    ReplyDelete
  18. @nabByla
    Hahhaha memang rupa dia mcmtue heehehe nanti saya adjust skit supaya Xnampak garang wink3X

    :)

    ReplyDelete
  19. Nak tempek gamba steamboat tu...kalau jadi draft tu mlm ni kuar kot...klau tak jadi minggu depan laa......hehehe

    ReplyDelete
  20. @Yas y
    nie kena tunggu kuarlah jawabnya hehehe.harap2 malam nie kuar :)

    ReplyDelete