Sebulan Pakai Braces

Pejam celik pejam celik dah sebulan pakai braces. Klmarin my first appointment selepas wore braces bulan lepas . So tiap bulan datang appointment for tukar wire dan getah sekali. 

appointment
menjadi kewajipan datang appointment....
Taim tukar wire terasa gigi sengal2 sikit tak lama pon Dr tukar kejap je. First pakai braces kaler getah purple sekarang ganti getah kaler hijau muda hihi raya...raya...raya...
next appointment bulan 9.

balik appointment singgah kat gordy beli untuk iftar. Cuma makan nie tak nak makan nasi konon nak diet hahaha~~

gordy



*** SALAM LEBARAN....
untuk saudara mara di Brunei Muara dan Kuala Belait.
My BBF Qamarol, Aiza, Zizan, Syeh dan Zairini, semua warga Brunei Darussalam, kangkawan kat Kuala Lumpur, Putrajaya, P.Pinang, Selangor dan Johor. Geng Bloggers ***

18 comments:

  1. SELAMAT HARI RAYA KAK!
    bertambah lawa akak pakai braces time raya! eheheee~ :3

    ReplyDelete
  2. Salam menyambut lebaran buat dik sekeluarga moga lebih rezeki. dik terima kasih duit rayanya. TERIMA KASIH BANYAK2 DAPAT JUGA MENAMPUNG BAJET KAMI RAYA INI. Really2 miss u dik.

    dik selamat hari jadi yang bakal tiba moga panjang umur dimurahkan rezeki. sentiasa cute dan kepoh selalu hihi..love u

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya my dear...mohon maaf zahir dan batin.
    salam kat family :)

    ReplyDelete
  4. salam lebaran bie.tahun nie cuti raya katne? Apapun jaga diri miss u always MY DEAR :)

    ReplyDelete
  5. slmat cuti raya bie.kami sekeluarga jemput bie sefamily ke rumah raya ke3 nanti. kami raya kat kuching taun nie. sik jumpa nanti ya

    ReplyDelete
  6. salam lebaran my dear bie and happy advance birthday August 19 soon.
    love u.

    ReplyDelete
  7. minta duit raya...hihi :) kimsalam kat ur family bie maaf zahir dan batin.
    dah sebulan braces raya sakan

    ReplyDelete
  8. salam menyambut hari lebaran buat bie...kaum kerabat bie...maaf zahir dan batin.makin cute bie pasnih raya braces kaler hijau:))

    ReplyDelete
  9. selamat menyambut hari raya n happy advance bufday dear. Raya tahun nie kat mana??

    ReplyDelete
  10. hai bie,salam lebaran..Dah packing barang ker blom? Drive safely dear

    ReplyDelete
  11. bestnya raya dah pakai braces so cute...B selamat menyambut hari raya maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  12. hapi advance bufday 19ogos dan selamat hari raya dear. Bufday tinggal beberapa hari saja lagi sambut kat mana? moga panjang umur sukses selalu.
    we always love u.

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya..kediaku terliat bie tdi dgadong kan ku tagur hawar jua ku.salam kenal dari safwan :)

    ReplyDelete
  14. takniah to ur dad lai sebab naik pangkat, anjai ni bapa keje istana katakan. Bah bila belanja?? selamat hri raya,sentiasa kiut lai dan kimsalam family

    ReplyDelete
  15. askm lai,
    moga cepat sembuh makin serak dah suara atu lai..jangan lupa 15hh turun kb lai kami tunggu arah rumah tengah pg zain inda jdi arah rumah amit banun. gtau arah peindungan mu lai

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya.. mohon kemaafan seandainya terkasar kata/komen..

    ReplyDelete
  17. salam raya...moga sihat dengan nikmat Allah.

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Raya :D .Bagusnya awk ada braces , aku dah pakai selama setahun sudah . Beginning sakit sikit , cantik tapi sakit sangat :( .You boleh check out aku punya Dentist Blog.

    ReplyDelete